Græsk rødvin visker rynker ud

Ja, men det er altså helt vildt.

Græsk rødvin i Apivita’s Anti-rynke serie har været så gavmild ved min hud siden maj. Jeg har snart brugt natcremen op, og når jeg har det, har jeg brugt serum, dagcreme og natcremen i serien til sidste dråbe.Jeg vil savne APIVITA’s rene dufte, effektivitet, skønne konsistenser og sommersuset hver dag (fordi serien dufter af Grækenland, solskin, turkisblåt hav og lun rødvin en varm sommernat i en hård, dum seng på Kreta men med min bløde, søde mand ved siden af mig).

Jeg køber APIVITA’s produkter hver gang vi er i Grækenland. Det er luksus shopping for mig, hvor andre køber læderhalløj og sko – shopper jeg APIVITA.

Serien til kvinden plus 40 WINE ELIXIR kan jeg varmt anbefale til alle, der vil opleve babyblød hud i ansigtet og se linjerne blive pænere at se på.

Se dem, kan man nemlig stadigvæk – og tak for det!

Bonusinfo:

Solcremerne fra APIVITA er også rigtig gode.

Serien fåes på de fleste apoteker i Grækenland.

HVORFOR FORHANDLES SERIEN DOG IKKE I DANMARK???

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>