Grønne kys der varmer

Kys Sclerose Farvel

Min erfaring er, at ikke alle grønne kys er lige varme. Idag har jeg mødt de varmeste …

Min veninde (hende med PBGV’en Uffe hanhund) har en mor. Hun er fantastisk, en rigtig lækker kvinde med power. Mor og datter er sådan nogle kreative typer. Den ene laver glaskunst, og er boligstyle-queen. Den anden strikker og maler, og er fitness-instruktør i den lokale idrætsforening i Spøttrup. Jeg har aldrig mødt mor Else, men hun sendte mig, for nogle år siden, nogle uld-futter, fordi “Anja siger du sådan fryser dine fusser, det kan vi ikke ha'”. Siden har hun jævnligt, (når jeg har slidt et par op), sendt mig varme til mine iskolde fødder. Jeg har røde, lilla og råhvide par.

Idag kom Anja hjem fra påskeferie i det jyske. Hun havde nye futter med hjem til mig. “Vi synes, du skulle have nogle med grønne kys på, kan du lide dem?”. Øh piger, jeg elsker dem. Grønne kys, der varmer, og støtter mine ben med den smarte gummicoating, der er smurt under fodsålen, “ja for du må ikke falde jo”…

Jeg er så heldig. Varme grønne kys.

De grønne kys fra Kys Sclerose Farvel-kampagnen er ude over hele landet nu. Jeg har set dem i vores butikker i mit hood. Jeg kom mønter i, da jeg mødte den grønne bøtte hos Rigtig Hundemad Frederiksberg. Mit lokale pizzaria bakker også op, “Heidi, det er klart vi bakker op, vi kender jo dig”, ej så sødt altså…

Jeg synes, at vi skal kysse noget mere, og er det grønne kys, så luner det i hjertet, og også om mine fødder…

#kyssclerosefarvel #grønnekys #scleroseforeningen

03

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.