Guld og chokolade med Too Faced – ny palette

Modtaget ved en event

Guld og chokolade med Too Faced – ny palette

Den “originale” chokolade-palette kender I. Jeg har haft den. Været glad for den. Men gav den videre til en ung, der elskede den mere end jeg. Hun bruger den hver dag (siger hun), og jeg tror på hende.

Chocolate Gold er lige lidt mere dekadent

Den nye palette CHOCOLATE GOLD er lige en kende mere spiff og fræk. Se lige på farverne – er de ikke forrygende? Sådan en palette kan løfte enhver grå dag i Dk til “I feel good”.

Det er guld, glitter, chokolade-duft, kakao, matte og meget tætte og kun et strøg – så sidder den-øjenskygger. Jeg er fuldstændig på rø… over paletten. Jeg tror, at mange unge besvimer lidt af glæde, når de ser den. I hvert fald de unge jeg kender, der har set den herhjemme. Jeg spår et hit til konfirmationerne to come…

Gamle, som jeg, besvimer også, altså fordi vi går i spagat – og ikke kan komme op igen – af glæde…

I hvert fald VILLE jeg have, at I skulle se den herinde. Den er i butikkerne nu, og den kan købes online – hvis I bor i Vivild, der ikke er tæt ved en Sephora-forhandler i Dk…

Paletten

Chocolate Gold er en luksuriøs guld- og kakaopulverinfuseret palette, der dufter lige så lækkert, som den ser ud. Ja, det er lidt fjollet, I know, men den dufter altså af chokolade/kakao. Jeg synes, at det er lækkert da, men det er ikke for alle…

I paletten er der bla;

 • en metallisk oplevelse med ægte guld (flotteste toner  tre ialt, jeg har set længe)
 • en pink frækkert (New money), der ikke kan andet end give et smil på læben
 • en smaragdgrøn (Money bags), der glimter så det er en lise – og fest
 • Love and cocoa er min yndlingsfarve i paletten, den får min semiblå/grå-grønne øjne til at være grønne – yeah
 • Glassy and sassy tager også kegler (hen imod hjælp til grønne øjne)
 • Lilla LIVIN LAVISH sammen med New money er et match made in heaven (pink and purple)
 • fire matte er der også; sort, lys, nude og mælkechokolade-farvet
 • Alle nuancerne har en blød tekstur, der giver et MED ET SAMME-godt dækningsresultat.
 • skyggerne er infuseret med kakaopulver, der er skånsom mod huden og byder op til chokolade-fest

Pris

Paletten koster kr 390 – og kan købes online hos Sephora Dk.

Legetøjet

Jeg ved, at I efterhånden har lært mig at kende, at I godt ved, at jeg elsker at lege med makeup. Jeg leger ikke for at opnå perfektion, men for at have det sjovt og nyde processen. I skal finde mig på Instagram MAKEUPANDFUNBYIB, derinde vil jeg lege med denne palette, og så skal I se sager. I kan også se mig lege på Instastories under IBBYHEART. Lov mig at kigge forbi. Vi har det superrart derinde, og I kan stille mig spørgsmål, mens jeg leger. Det er så hyggeligt.

Ha’ en dejlig dag kære venner.

Møs fra Ibbe

“Too Faced er et ambitiøst makeupbrand, der dog stadig ved, hvordan man har det sjovt. Der er tale om et brand, der henvender sig til den moderne kvinde, der gerne giver sig i kast med innovative og effektive formler. Too Faced tror fuldt og fast på, at et smukt ydre er med til at booste den indre skønhed”. HUA. 
2 Comments
 1. Den her palette synes jeg bare slet ikke virker tiltalende. Men der er virkelig mange som kan lide den. Den kalder ligesom bare ikke mit navn, du ved.. Deres Peach palette var meget mere mig 😀

 2. De farver kunne få mig til at gå med øjenskygge…. De er smukke

  Parafyme kom i dag, den dufter super 😚 , og overlevede trods at postnord havde smadret papkassen 😧
  Den dufter lidt som nogle søde blomstrer shampooer jeg havde som barn/teenager fra helsekost. .. tror jeg bliver glad for den.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>