Gurkemeje kapsler fra Pukka

WHOLISTIC TURMERIC CARTON

Pukka’s gurkemeje kapsler

I ved, at jeg handler store mængder kosttilskud/helsekostprodukter. Jeg kan ikke undvære nogle af mine kosttilskud (prøver mig frem og skifter alt efter stemning og kropstilstand). Kosttilskud er en stor del af mig, i mig. Især kan jeg ikke undvære gurkemeje. Jeg kan mærke, hvis jeg ikke får den rette dosis. De her fra Pukka har gjort noget godt for mig. De indeholder præcis den dosis, der er god for mig. Jeg mærker det med det samme.

Jeg indtager gurkemeje for den antiinflammatoriske effekt, og den smertestillende effekt. De neurogene smerter jeg har, er betydeligt lindret, når jeg indtager gurkemeje. Jeg tager et dagligt tilskud af 1 stk kapsel om aftenen, og har jeg nogle stærke smerter i løbet af dagtimerne, tager jeg en kapsel mere, og for mig lindres smerterne efter en halv time. Jeg drikker altid et stort glas vand pr.kapsel.

Pukka’s gurkemejekapsler er økolgiske, de er vegetariske, og jeg får ikke ondt i min mave, når jeg tager dem (jeg har prøvet nogle gurkemejekapsler, der gav “skrig i maven”).

Jeg har købt gurkemeje i USA igennem mange år. Af dem har jeg taget 4 kapsler dagligt, for at opnå en effekt. Det er så dejligt, at jeg (oftest) kun skal indtage en kapsel dagligt af Pukka’s for at opnå god effekt, fordi de er så stærke i dosis.

Jeg har skrevet om gurkemeje før (læs ved at klikke på GURKEMEJE). Jeg er nemlig fru gurkemeje. Jeg anbefaler roden til mange, jeg kender, som jeg tror, kunne få gavn af det gule helsebringende guld, måske også til dig??? O V E R V E J  D E T <3

Jeg juicer stadig gurkemeje et par gange om ugen (sammen med ingefær og æble), men når det er sparetid (som det er for os herhjemme pt), så er det skønt, at Pukka’s gurkemeje kapsler har så god effekt i mig, så jeg nemt undvære den dyre juice i disse tider.

Pukka Wholistic Turmeric indeholder 30 kapsler  – ialt 620 mg gurkemeje pr.kapsel. Økologisk indhold*. Vegetabilsk kapsel. Dosering 1-2 kapsler dagligt indtages med rigelige mængder vand (eller urtete).

Måske er gurkemeje også noget for dig? Spørg mig, hvis I er i tvivl om noget med gurkemeje. Jeg kan svare udfra erfaring, og den viden jeg har på området. Længe leve antiinflammatorisk livsstil – HUA…

Pukka’s produkter forhandles bla i MATAS.

*INDHOLD: Gurkemejerod* (Curcuma longa L)(50%), Gurkemejerod ekstrakt*◊(Curcuma longa L)(40%), Lang peber (Piper longum L), Nutrigest™;Seagreens® Arktisk frisk tang* (Ascophyllum nodosum L), Ingefærrod* (Zingiber officinale Roscoe), Spirulina* (Arthrospira platensis Gomont), Vegetabilsk cellulose kapsel (hydropropyl methyl cellulose). *=Økologisk (EU/Ikke EU jordbrug, certificeret af GB-ORG-05) ◊=Indeholder ikke økologisk antiklumpningsmiddel silikumdioxid

GURKEMEJE – I ADORE TURMERIC & PUKKA

5 Comments
 1. Hej Ibbe. Hvor er det dejligt at høre at de kapsler gør så godt for dig 🙂
  Jeg prøver også at finde og tage de kosttilskud der er rigtige for mig..når økonomien er til at “eksperimentere” 😉
  Jeg har – inspireret af dit tidligere skriv om gurkemeje – for ikke så længe siden købt Curcuma-kapsler fra Naturdrogeriet. Kan du sige noget om dem, sammenlignet med Pukkas?

  1. De er også rigtig gode dem fra NaturDrogeriet. Hold fast i dem. Jeg køber gurkemeje krydderi fra NaturDrogeriet, de har helt sikkert fat i gode råvarer. Godt fundet Sisi. Prøv også i vinterperioden at købe nogle ingefærpiller – og så tag dem sammen med dine gurkemeje piller. Der i er der god effekt. knus fra Ibbe – tak for tilliden

 2. Det luder rigtig godt med denne gurkemeje, min mand og jeg tager hver morgen en ingefær shot som jeg selv laver, jeg kunne måske prøve at komme gurkemeje i den, har læst om det men aldrig prøvet.
  Men nu fik jeg lyst til at prøve efter jeg læste dine indlæg om gurkemeje.
  Vh Hanna

 3. Jeg bruger en lille teske af rent pulver i min smoothie lige for tiden, dejlig kulør har det.

  Godt du deler din erfaring, kommer at købe de tabletter til rejser.

  God weekend!

 4. Hej.
  Det er en spændende blog du har.
  Ved du i hvilken form man får mest ud af gurkemeje? Er det fx bedre at spise frisk eller som krydderi eller når man får det på pille form?

  Jeg har tænkt på det samme med ingefær.

  Vh Tanja

Leave a Reply

Your email address will not be published.