Hænderne skal have det bedste – også i efteråret

Sponsoreret

Hænderne skal have det bedste – også i efteråret

Jeg har altid haft det sådan, at jeg har købt flest efterårs-neglelakker. Det kan skyldes flere ting, men det er bare facts. Når efterårsfarverne landede i butikkerne, shoppede jeg flest efterårsfarver. Det kan være fordi jeg altid har glade sommerfarver på lager, så når der endelig kommer lidt andre farver, så shopper jeg amok…

Efterår og vinter er det nødvendigt at bruge håndcreme for mig. Jeg er et ude-dyr, og kulden skal ha’ kamp, skal den. Jeg smører mine hænder ind dagligt, og bruger en god nærende creme til neglebåndene.

Efterårets favoritter i år vil jeg lige dele med jer <3 – til inspiration…

Kure Bazaar

Hvad siger I til de her tre farver? Aldrig har jeg set en flottere grøn, både med øjet og på neglen.

GRØN: Green Love

NUDE: Rose Snow

PINK BLOMME: Prune

I ved, at jeg er Kure Bazaar -fan. De her tre er gode bud på efterårets farver. Kan I lide dem? Jeg køber dem hos Greenskin på Gl.Kongevej, men Kure Bazaar fås mange andre steder i landet.

I bla Illum fås Kure  Bazaar. Også hos Charlotte Torpegaards skønhedspavillion ved Kgs Have i Kbh. Så er der tøj butikker som River and raven, My favorit things og Leah Maria og i Naturskøn hvis man er på Århus fronten – bare for at nævne et par stykke ❤️❤️❤️🍀

Kure Bazaar er lakker, der er økologiske. De er glansfulde og holder 2-3 dage. Jeg er vild med tørretiden. De tørrer lynhurtigt og udtørrer ikke neglene. Varm anbefaling herfra. Jeg har ialt 16 farver derfra, så stor en fan er jeg. Penslen er smal men super at arbejde med. Pris pr stk kr 125

Håndcreme

Om I bruger de nye håndcremer fra Nivea, Matas’ Glycerin håndcreme, Avéne’s Coldcreme eller Clarins’, så har jeg bare dette at sige; BARE I BRUGER EN HÅNDCREME. Helst to gange om dagen NU – hver dag, så kan I forebygge mange runkne, sprukne og ømme fingre og hænder, når kulden kommer.

Jeg har glad for en fra Darphin, som jeg først fik sendt, og siden har genkøbt. Yeah, Jeg elsker duften, at den er tilpas fed – uden at fedte, og så er den bare pæn og luksuriøs.

Darphin All-Day Hydrating hand & nail cream med rosenvand 75 ml kr 159

Darphin forhandlere er til at finde i det ganske danske land.

TIP: Håndcremen kan også bruges på neglebåndene. Den indeholder både E og C vitamin.

Pudderdåserne – Alt i en salve

Så er der Pudderdåserne’s Alt i en salve. Den er simpelthen en musthave – lige nu, så I er klar til kulden. Jeg har altid en i tasken, og jeg køber den selv. Jeg har skrevet om den før, og fået så fin feedback fra de af jer, der shoppede løs af den. Tak venner. Kr 95 for en lille trylletube er godt givet ud. Få den købt. Vid I også kan bruge den på læber og særligt udsatte områder med tør hud. Giv den til en teenager (dreng eller pige – same same) – i skoletasken med den, og jeg lover jer; de bliver så glade – for den – og jer…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.