Her er en gave

Her er en gave

Der stod faktisk “jeg ville gerne sende dig en lille tænker på dig-gave i forbindelse med Blop i himlens-dag” på kortet…

Nede i min brevkasse lå der en lille pakke idag. Afsender var – en af jer. En jeg har mødt ved at have min blog. Et menneske, der sidste jul sendte mig søde julehilsner næsten hver dag i december, hvor jeg fik mms’er på mobilen med billeder af hendes søde hund (og kat) – i julegave. Ej, men kan man give mig bedre gaver? – fotos af den kæreste hund – Yoda. Jeg elskede det. Hvor betænksomt var det lige.

Midt i alt det hurlumhej med REKLAME OG SPONSORERET – og penge og skidt og kanel, så værdsætter jeg, at min blog også giver mig gaver som dem jeg fik idag – og sidste jul. Gaver der ikke en skid handler om omtale, betale eller lign, men som er omtanke og betænksomhed – næstekærlighed og venlighed. IKKE OM REKLAME OG PR…

TAK FOR DET kære Univers – tak fordi min blog kan mere end bare være en “reklamesøjle” (som nogen kalder blog’s).

Alt det pæne

Alt det pæne om mig, som Ingelis havde skrevet i kortet, er jeg for jysk til at dele, men hold da op jeg rødmede. TAK for flotte ord om mig og min blog – og de ramte lige mit hjerte og tårekanaler dag…

I pakken var der den smukkeste æske med to flotte armbånd. Ikke bare armbånd, men armbånd, der er købt i USA og støtter MS AWARENESS (together we can make a difference). Der står STRENGTH – HOPE – COURAGE på det ene af dem. Der er hjerter og ms-sløjfer vedhængt og så i orange og sølv. De passer så flot til mig og min hippiestil. Jeg elsker dem og vil bærer dem hver dag.

Jeg aner ikke, hvordan Ingelis har bestilt dem hjem til mig fra USA, men hun har ønsket at støtte en sag, der bekæmper den sygdom, jeg kæmper imod hver dag. Det er så flot, og så fuldstændig fantastisk. Jeg er rørt og taknemmelig.

Gaver fra himlen

Da jeg skrev til jer om alt det med de nye regler og halløj for bloggere, så fortalte jeg også, at alle de mennesker jeg har mødt via bloggen bestemt ikke kun er folk i beautybranchen. Det er OGSÅ sådan nogen som Ingelis. Det er præcis mennesker som Ingelis og JER herinde, der gør, at jeg har lyst til at kæmpe for min ret til at blogge og dele mine tanker – mit liv – med jer. Tak fordi jeg må. Tak fordi I er her – og er så fantastiske.

I ER GAVER FRA HIMLEN (SKYEN) FOR MIG. 

Sådan en gave som den idag den sku’ man bare ha’ mange flere af haha – ej men helt ærligt, så er det lige præcis sådan en gave, der rammer min sjæl dybest.

Karklude, slik, blomster, hjemmehæklede futter, sokker etc

Jeg skriver alt for sjældent om alt det søde og skønne I gør for mig. I er så søde til at sende hilsner. En gave for mig er også, når I sender hilsner via mails – skriver en kommentar og sender karklude. Alt det I gør for mig for at gøre mig glad uden at forvente noget retur, dét beriger min sjæl. For man kan som blogger godt engang imellem få kvalme af SØDMEN i branchen. For helt ærligt så tænker jeg s’gu da ofte, at firmaer og personer tit forventer noget in return. Det gør I ikke. I vil bare gøre mig glad.

Det er jo sådan, jeg også har det med jer, formålet med min blog. Jeg vil gerne glæde og give. Jeg føler, at I forstår mig. Jeg glædes i mit lille jyske hjerte, når I roser mig og giver mig feedback og sender en sok. Nu må nok være nok, for jeg må i min seng med Jan, og kysse på en lækker mand.

Natnat venner og tak ALLE sammen og hjertekys idag til YODA’S MOR

Ibbe

 

 

 

5 Comments
  1. Hvor er det dejligt at høre at du bliver værdsat💖 og hvilken 🎁 du fik fra Ingelis💖💖 så varmende 👍 ja det er det som gør livet lidt rart 👍💖 at blive værdsat 💖💖 håber din dag bliver fantastisk 💜 ellers bare kig på dine smukke armbånd 💖💖 en varm og hjertelig hilsen fra mig💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.