Hvad er du taknemmelig for?

Influencers choice award-mødet hos Lahme idag – de fremmødte photo by Mark Hildebrandt

Hvad er du taknemmelig for?

Hvad eller hvem? eller bare sig højt, at der er noget i dit liv, som du er taknemmelig for. Syng det. Sig det. Mim det.

Jeg er god til det. Jeg er god til at skrive ned, hvad der i mit liv giver mig lykkehjerter, der svæver rundt i mine celler. Det falder mig nemt.

Jeg er også god til at sige det højt, men jeg glemmer engang imellem at få det sagt til dem jeg elsker højest. Det har jeg lige øvet mig på i den seneste tid, og for pokker hvor bliver de mennesker jeg elsker højt meget meget glade…

Jeg kalder det; Gratitude tid. Tid til taknemmelighed. Ikke efter en regel om hvordan og hvornår. Bare sådan LET IT FLOW og sig det, når en tanke rammer dig, og du lige får en god følelse om en du elsker, der elsker dig. Sig det til vedkommende. Lav en lille video. Send en sms. Ring op. Fortæl fortæl og spred lidt god energi.

Gratitude tid

Vi tager lige tre af mine taknemmelige tanker og følelser – lige nu <3

1

Jeg havde lige en sushi aften med en af dem i onsdags. Hende har jeg kendt siden den 8.dec 1992, hvor hun var kunde i “min” Matas. Vi blev veninder – hjerteveninder. Jeg er så taknemmelig for, at jeg har hjerteveninder, der kender alle mine hemmeligheder, og jeg deres, og vi elsker hinanden for alle vores styrker og alle vores svage og knap så pæne sider. Dem har jeg nogle stykker af – både hjerteveninder – og svagheder. Anja er een af dem. Hjerteveninderne husker jeg at fortælle, hvor meget jeg elsker dem, og jeg husker at værdsætte deres tid brugt med mig, og deres historier, og jeg rummer alle deres historier og de mine. Det er en kæmpe gave i mit liv. TAK GIRLFRIENDS <3 I ved, hvem I er…

2

Jeg er så taknemmelig for, at jeg er en del af Danish Beauty Award i år – en lille del – men en del – som en af Influencers Choice Award-panelet. Vi har lige haft et møde i dag, hvor vi har snakket og delt erfaringer om de 15 produkter, hvor vi skal finde een heldig vinder. Vinderen bliver først offentliggjort den 20.april om aftenen, da vi vurderer produkterne indivuduelt via nogle Excel-ark. Det samlede resultat afgør vinderen. Det er så spændende. Min krop var egentlig ikke klar og parat til et møde idag, (grundet attak og snot i krop) men min sjæl elskede at være med til det. Jeg bliver fyldt med god energi i selskab med inspirerende og sjove kvinder (og en mand, Mark – og en dreng Elias). Trætheden/udtrætningen kommer i baggrunden, og jeg smiler og er taknemmelig for, at jeg er blevet spurgt – og for at jeg kan. En heldig kartoffel er jeg, og dét forstår jeg at være taknemmelig over…

3

Hver dag takker jeg mine ben for at de bærer mig rundt. De hyldes med stor inderlighed, med berøring og ved at jeg står foran spejlet og siger “tak flotte ben, I er da helt magiske, som I blærer jer – og bærer mig rundt- TAK venner”. Sådan siger jeg til dem HVER EVIG ENESTE DAG uanset hvad. Fordi jeg husker, da jeg ikke kunne bruge dem, da de ikke virkede.

Ingen brok over fede lår, når jeg har ben der går

Ingen brok. Brok er nok. Ind med pyt – byt brok med pyt. Taknemmelighed er the shit. En har engang sagt;

“Vi må indse, at det i hverdagen ikke er lykken, der gør os taknemmelige, men taknemmeligheden der gør os lykkelige”, og jeg er meget enig.

Du er unik – fordi du er DIG

Prøv det. Ikke som et dogme om at I skal være taknemmelige, men mere som en guideline i livet til at huske at værdsætte de små ting, der gør jer glade, gør jer unikke – gør jer til dem i er – med fejl og mangler – men dem I er. For det må da være dét vi skal værdsætte. At vi er unikke – og alle – hver og en – har en historie, der er helt sin egen. Jeg vil gerne høre din historie – ligesom du gerne vil høre min (tak fordi du er her – og har læst SÅ langt), og jeg vil gerne vide, hvad DU er taknemmelig for i dit liv? – dine børn, raske hunde, sjov kat, haven i vinterdække, dit helbred, nye sko, en god mascara, en god kop kaffe etc etc???.

DU ER UNIK – fordi du er DIG – og jeg vil elske, hvis du deler bare een ting i livet, der gør dig taknemmelig. Skriv det i kommentarfeltet – og lad os starte en bølge af GRATITUDE.

Tak venner og knus fra Ibbe

 

6 Comments
 1. Det kan sagtens være, at min krop ikke gør, som jeg gerne vil have det – men jeg er næsten aldrig syg, på trods af at jeg arbejder med børn, og dermed udsættes for mange bakterier og lignende.

  Så er jeg glad for, at jeg trods mit konstante undertryk i ørerne, stadigvæk kan høre, og at jeg kan nyde musik.

  Jeg er glad for de veninder, som er der for mig.

  Jeg er taknemmelig for folk, som tiltror mig at være ambassadør, anmelder, og lignende.

  Jeg er taknemmelig for at jeg, trods en masse ting, er ved at være færdig med min uddannelse.

  Jeg er taknemmelig for mange små ting. Jeg blev taknemmelig over, at der var én eller anden nabo, som tog sig at vores allesammens opgang, ved at sætte duftpinde oven på postkasserne, så ikke den lugtede så mærkeligt.

  Jeg er taknemmelig for at jeg, trods mange irriterende allergier, ikke er parfume-allergiker i samme grad som min mor, som slet ikke kan tåle parfume, og at jeg elsker parfumer og genkender specifikke noter i parfumer, så meget at jeg nærmest kunne sniffe det. Jeg værdsætter at have/få/vinde gode parfumer, som jeg kan tage på, og rende og snuse til mig selv igennem dagen – også opdage det spændende i, når parfumer udvikler sig på én, som dagen går. Jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, sådan at rende og dufte til sig selv, men jeg er et rigtigt sansemenneske. Jeg elsker når jeg føler der bliver “kælet for” mine ører, mine smagsløg, min duftesans, med videre. <3

 2. Skøn blogpost ❤️❤️❤️

  Jeg er taknemmelig over at du i årevis har delt ud af dig selv ❤️❤️Og jeg elskede dig allerede længe inden jeg mødte dig ❤️
  Du er nærværende, modig, sjov, ærlig, kærlig, gavmild, lattermild, følsom, stærk, stædig, stolt, smuk, vild, lækker, ydmyg og bedste Ib i verden.

  1. Marianne du er livsduelig på den bedste måde jeg har mødt i hele mit liv – elsker dig og tak fordi du fandt mig

 3. Lige nu
  taknemlig for sund glad hund, have og solskin
  og at en and kan blive til så meget god mad til både mig og Zorro
  og for hver eneste gæst og kommentar på min blog, og deling som spreder mine indlæg.
  Og hver dag glædes jeg over at Zorro hjælper mig til et liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>