Hvis der kun var

Reklame

Hvis der kun var

Hvis nu at der kun var een serum, jeg måtte købe, så ville jeg købe Clarins Double Serum. Igår sad jeg og snakkede med to, der ligesom jeg har været i branchen i “100 år”, og vi var enige. Clarins Double Serum har det hele. Den giver næring og fugt, og den gør det på så dejlig en måde.

Hvis jeg måtte købe to, så ville jeg også købe Bioeffect EFG-serum (til natten).

Clarins Double Serum

Det er en 2-i-1 serum med dobbelt-effekt til alle hudtyper og alle aldre. Double Serum fugter, ilter, nærer og beskytter huden. Den efterlader huden mere ensartet, fastere og blødere. Huden får lynhurtigt en glød, der kan ses og mærkes. Den dufter så dejligt, og har en konsistens, der får topkarakterer fra mig (let olieret – rig men ikke tung – og “vandet og olien ses tydeligt og varmes op til een skøn masse”)…

BRUG: 

  • Varm produktet op i håndfladerne og påfør med lette tryk på ansigt og hals hver morgen og aften før din dag- og natcreme (hvis I bruger EGF-serum, så brug den kun om morgenen – det er nok – ellers to gange dagligt, det er så lækkert).

Brug op-dille

Jeg er god til at få brugt op. Lige Double Serum kan og VIL JEG IKKE undvære, så den har jeg GENKØBT. Jeg køber den i CPH Lufthavn. Der kan jeg få to 50ml til en god pris, og så har jeg i lang tid. Mine venner, der også er afhængige af Double Serum køber den altid, når enten Magasin, Matas eller Salling har tilbudsdage (så de sparer 20 eller sågar 25 %).

Den fås både i 30 og 50 ml. Jeg k’ber altid 50 ml!!!

Brug-op-dillen spreder sig, og I er så gode til at dele med mig, hvad det betyder for jer. Det har gjort OS ALLE mere bevidste om FORBRUG af BEAUTY, og det er så skøn en følelse.

Hvis jeg skulle anbefale jer EEN GOD SERUM, så ville jeg anbefale Double Serum. Ønsk jer den i gave. Køb den. Brug alt det serum I har OP, og prøv så DEN BEDSTE – nemlig Double Serum.

Ha’ en dejlig dag og GO GET IT TIGERS møs fra Jeres Clarins-pige

Ibbe

TIP: Læs og lær mere om denne serum hos Silke – hun nørder lidt mere med ord – end jeg gør, og fortæller bla om gurkemejen i produktet…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.