Hvis jeg var en neglelak

Azalea

reklame

Hvis jeg var en neglelak

Hvis jeg var en neglelak, var jeg denne farve. Jeg var lavet med samme ingredienser, og jeg havde samme lækre og brede pensel. Jeg havde IKKE samme slanke “krop”, men jeg var fyldt med 15 ml lækker lak, der er HOLDBAR og SUPER-DÆKKENDE samt så grøn som grøn kan være (deraf navnet GREEN)…

Kan købes hos MATAS online

Manucurist

Manucurist er en fransk, stor og populær negle-serie. Green er deres GRØNNE, miljøvenlige og øko-venlige serie. Den er dét de smarte kalder 9-free. Det går jeg ikke så meget op i, dét der ikke er i. Jeg er sådan en, der kigger på, hvad der er i. BUM.

Green-serien er designet til at have den mindst muligt negative indvirkning på vores planet og være ypperlig god på – og for – neglene. 84% af alle ingredienser i serien Green er naturlige: kartoffel, hvede, maniok, majs, bomuld, kokos og bambusekstrakt, samt rig på silicium.

Ingredienser; (hvis det betyder noget for jer); Butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, isosorbide, dicaprylate/caprate, adipic acid/neopentyl glycol, trimellitic anhydride Copolymer, alcohol, stearalkonium bentonite, silica, diacetone alcohol benzophenone-1, n-butyl alcohol, cocos nucifera oil, trimethylpentanediyl, dibenzoate, helianthus annuus seed oil, acetyl tributyl citrate, phosphoric acid, isopropyl alcohol, alumina, bambusa, vulgaris extract, tocopherol 

Pris

For 15 ml kr 125 

Til sammeligning er der 13,5 ml i Essie’s lakker,  11 ml i Nilens jords lakker og 15 ml i cnd’s til kr 125. Manucurist Green-lakkerne kommer i mange farver på Matas.dk hvor der IDAG i hvert fald – er gode tilbud at hente…

Der findes også basecoat og topcoat i serien – som jeg endnu ikke har testet.

Manucurist Green

Jeg ville nok aldrig havde prøvet disse, hvis ikke jeg havde fået dem tilsendt. Jeg er så glad. Det er lige lakker i min ånd (I ved jeg køber Kure Bazaar og dén lak minder en del om Green Manucurist). Holdbarheden er på cirka tre dage, og det passer perfekt til mig. Den krakelerer ikke og lakken er meget nem at påføre – tørrer hurtigt – og klumper ikke. Varm anbefaling til netshopping af Manucurist Green. Køb et par lakker. Meld endelig retur – når I har prøvet lakkerne. Det er præcis disse lakker, jeg skal have på til Kreta engang (når vi igen kan rejse). Jeg vil ikke have andre med…

Hvis jeg var en neglelak hed jeg AZALEA – og skulle snart på ferie til Kreta

Møs fra Ibbe

Koral – Azalea
2 Comments
  1. Den er da også super lækker den farve, så frisk og sommerlig ❤
    Det er en neglelak der er skrevet på listen til kommende køb. Tak for at du gjorde opmærksom på den lækre lak.😍
    God ferie til Kreta.😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.