I vil have mere serum

Reklame

I vil have mere serum

Tak I dejlige mennesker for pokker. Åh, hvor er jeg glad for jeres mails og hilsner og spørgsmål. I har været helt fantastiske og reageret så flot på mine mange posts ( https://www.ibbyheart.com/hvordan-bruger-man-saa-serum-ib/ og https://www.ibbyheart.com/serum-er-noeglen-til-hudens-velvaere/ eks.vis) om serum. Tak for jeres tillid og fede feedback – jeg er overvældet – og håber på, at jeg har fået svaret hver og en af jer???

Der er dog eet spørgsmål, der går igen, når I skriver til mig. Dét spørgsmål gør, at jeg lige må skrive til jer ALLE sammen – i denne blogpost.

I siger; “jamen Ib, hvorfor skal vi egentlig bruge serum? – er det ikke godt nok med en god creme? orker vi bruge en serum? er det nødvendigt?”

Mit svar

Hvad gør serum ved din hud?

SERUM

 • har en højere koncentration af aktive ingredienser
 • kan målrettes specifik til et evt. problem- tilstand i huden
 • har en hurtigere og mere intens effekt
 • har en længerevarende effekt
 • trænger lettere ind i huden
 • har oftest en langt lettere konsistens
 • optimerer såvel efterfølgende cremepleje som makeup
 • Serum er en koncentreret tilføjelse, som forstærker effekten af den hudpleje, du allerede bruger – BUM 
 • Rens altid huden, inden du påfører et serum – på den måde absorberes ingredienserne lettere

DERFOR

Det er ikke alle, der hverken har behov for, gider, vil eller skal bruge serum. Det er op til jer selv. Hvis I endnu ikke har prøvet, at bruge en serum i jeres plejerutine, så skal I unde jer selv at prøve det. Jeg vil anbefale, at I køber en god mellemprisklasse serum og TESTER den af. Få gerne et par prøver hos jeres “serum-forhandler”. Hvis I går i Matas fx – så køb Matas’ My Moments AHA-serum, hvis I er voksne. Den får fjernet døde hudceller – og får huden til at blive så fin i overfladen. Kr 199 koster den.

Matas Natur Serum koster kr 99 – og er en super skøn fugtbasker, der også kan gøre en forskel for en “nybegynder” ud i serum.

Min nyeste serum

Herhjemme ved I, at jeg bruger serum HVER DAG – to-tre gange om dagen. Lige nu er jeg ved at teste Elemental Herbology’s Radiance & Vitality-serum, der giver glød og booster hudens energiniveau. Den koster kr 400 for 30 ml – og dét er en fremragende serum – lige nu – for vores hud trænger. Vi har fået mere sol – end nærmest ever – så huden SKAL boostes og plejes. Tjek den ud hos Mette.

Og NÅR I går igang med en ny serum – prøver serum, så lov mig at sende en mail eller en kommentar, for jeg elsker at følge med  – hos jer også – ligesom I følger med hos mig.

Kys hinanden og SPIS AF SOLENS energi – PRØV EN SERUM – IDAG

Møs fra Ibbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 Comments
 1. Jeg har lige købt double serum fra Clarins . Mange penge – men Matas damen mente den ville gøre mig godt og dét gør den. Jeg bruger flere slags serum. Jeg har en AHA serum fra pudderdåserne , samt en andet yderst fugtgivende serum fra Clarins ( i en blå flaske)

  Jeg elsker serum og det giver min hud mere fugt og jeg synes ikke min hudpleje er ok før end jeg har renset, puttet serum, øjencreme og creme på.

 2. Evolve Hyaluronic Serum er den jeg bruger lige nu….den er simpelthen for lækker – og alle de tørre pletter jeg plejer at have er pist borte og min hud er fugtet hele dagen

 3. Elsker alle de serums og olier jeg får i min GOODIEBOX. Det er dem jeg bruger.
  Så det er virkelig forskelligt hvilke nogen man bruger.

   1. Ja de er helt fantastiske og lækre.
    Ingen klager herfra ❤️
    Elsker i det hele taget bare månedens surprise

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>