Ibbyheart fylder 9 år

IBbyheart fylder 9 år

Sikke en fest vi har haft – åh ja åh ja åh…

Jeg har nydt hver en dag og hvert et opslag herinde.

Sidste år – INDEN corona – skabte jeg noget herinde i anledningen af 8 året for min blog, der hed VISIT IB. Det var en kæmpe succes, og den dag vil jeg have i mit hjerte for evigt. Da pandemien blev virkelig – og stadig er det, så er VISIT IB (at I kommer herhjem og besøger mig), ligesom ikke aktuelt mere…

Så derfor laver jeg noget helt andet.

Jeg laver IB RINGER. Så vil jeg simpelthen FACETIME eller ringe DIG OP.

Alle, der ønsker en opringning fra mig, kan i en privat besked enten på messenger eller mail (heidiankersen@gmail.com) sende mig deres telefonnummer og et emne, vi skal snakke om, så gør vi det.

Det kan være om lipliner how to, om det at have hund, hvad det gør af gode ting, om køb af hexafosfat eller what ever… Jeg siger fra, hvis det er et emne, jeg intet ved noget om eller ønsker at tale om.

Jeg vil glæde mig til alle jeres beskeder.

Jeg vil gøre dette for at bryde afstande ned, og for at bekæmpe HINANDENS ensomhed og isolereret-heds-følelse.

IB RINGER er game on. Jeg er klar.

Skriv til mig venner. Lad mig ringe op og sige hej. Jeg vil MØDES med JER – online – hver for sig – over the phone eller Facetime – whatever I vil ha’ det.

One on one – hver for sig – sammen <3

Møs og senere kommer der også en giveaway – en af de helt gode – hold øje

Ibbe

2 Comments
  1. Åhhhh yes det vil jeg elske du gør skatte 🙏🏼🥰 mit nr er 27304042
    Skulle hilse fra Lucy og sige hun er også sååååå klar 🙃🦜♥️♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published.