Imedeen til hår og negle

imedeen-hair-and-nails

Imedeen hair & nails

Når det skal være. Når det er aktuelt pga mange stærke drugs henover sommeren, grundet sclerosen, så tyr’ jeg til de her… Der er to gode grunde til, at jeg ikke bare gør, som jeg plejer, når jeg fælder, og håret bare er trist;

  1. Jeg tager så mange kosttilskud og drugs for tiden, at jeg ikke magter, at tage mine 6-8 kiseltabletter og B-vitaminer og zink. Jeg vil tage så få tabletter som muligt med mest mulig udbytte. Med Imedeen Hair & Nails skal jeg tage en kapsel dagligt, ja tak.
  2. Jeg har set dem virke før, både på mig selv, og dem jeg har anbefalet Imedeen hair & nails til

De indeholder bla Agerpadderokke, Biotin, der bidrager til at vedligeholde normalt hår, Zink og Vitamin B2 og B12,der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress –
Vitamin B12 spiller også en rolle i cellefordelingsprocessen (jeg tager B12 i en speciel form, jeg køber i USA, ved siden af – Methylcobalamin). Tilsammen udgør de en god bund, for vores hår og hårbund. Har I prøvet dem?

Jeg giver i hvert fald hermed en varm anbefaling til Imedeen hair & nails. En kapsel dagligt. Tag en kapsel hver dag i to måneder, husk at tage Imedeen hair and nails til mad. Jeg tager dem til morgenmaden, for at få bedst mulig udbytte af alle b-vitaminerne, der er små energikatalysatorer, på hver deres måde. Udover god effekt til håret, skader energien (fra især b-vitaminerne) til kroppens celler bestemt ikke, især ikke nu, hvor de mørke og kolde måneder stille er på vej ind over os, som en mørk dyne…

VIGTIG VIDEN: Der findes ingen mirakel-kur mod hårtab og glansløst hår. Det kræver HÅRdt arbejde og god vedligeholdelse – og vigtigst af alt; tålmodighed og disciplin. Tålmodighed, fordi vi ikke bare lige kan snuppe en pille, og så er håret ligesom Jennifer Anistons. Det tager tid. Jeg vil sige to pakker af Imedeens hair & nails (cirka 4 måneders kontinuerlig brug), så vil I se stor effekt – på hår – og på negle. Disciplin, fordi det også kræver sund levevis, masser af vand hver dag og gode hår- og negle-produkter.

ERFARING: Efter min første gang med kuren så jeg at håret voksede hurtigere, og mine negle ligeså. Total speedy hair & nails.

HIPPIE-TIP: Skyl håret i padderokkete. Det bliver så glansfuldt. Jeg lover det. Lav en kande te med en håndfuld tørret padderokke. Lad det trække til det er lunkent. Si det. Skyl håret efter det er vasket og lad padderokken være i håret med et håndklæde omkring i en halv time. Friser håret igennem og lad det lufttørre. Ren hippieglans, prøv det.

IB-NOTE: Fordi jeg er mig, sådan en som jeg er, så kan jeg aldrig lade være med at tænke på, at det er et luksus-problem at tænke på sit hår, når man har det. Vi går ind i Knæk Cancer ugen nu, og ja – det tænker jeg altså over. Hvor heldig jeg er, at jeg har mit hår. At jeg ikke har fået kemo, og at jeg ikke har tabt alt mit hår. Jeg har “bare” ubalance i min hårbund og rod i rødderne grundet voldsom binyrebark-behandling i forbindelse med mit attak denne sommer. Jeg siger ikke, at I skal være taknemmelige for Jeres hår, fordi cancerpatienter ofte mister deres, jeg siger bare, at jeg er taknemmelig for, at jeg har mit…

Pris: cirka 200 (hvis de købes på tilbud)til to mdr ellers cirka kr 250 altså kr 4 ish pr.kapsel – så skal de altså også ha’ effekt!

#imedeenhairandnails #imedeen #bareprøvden #agerpadderokke #zink #b12 #matas #knækcancer

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>