James Read dråber der giver glød

Gyldne dråber fra James Read Tan Drops

Annonce

James Read dråber der giver glød

Gyldne dråber, der rækker langt –

og holder den solbrune farve ved lige = H2O Tan Drops fra James Read

H2O Tan Drops fra James Reader en god kombination af selvbruner (DHA) og hudpleje (hyaluronsyre).  Ingrediens-sammensætningen er ret enkel med disse tre nøgleingredienser; E-vitamin, Aloe Vera og Hyaluronsyre. De tre primær-ingredienser arbejder sammen med Dihydroxyacetone (DHA = det aktive stof, der findes i næsten ALLE selvbrunere) og skaber en naturlig hudfarve uden striber, tilstoppede porer eller tørhed.

Dråberne kombineres fint med næsten hvilken som helst serum, dag- eller natcreme og giver gode resultater.

Alle hudtoner (vil jeg påstå) kan finde deres glød med dette produkt – om det er 1 2 eller 7 dråber…

Hvordan

Tilføj blot 1, 2 eller 3 dråber (jeg tilfører nogle dage 5 dråber) til dit ansigts-plejeprodukt – mix det godt – og påfør.

Gode råd ved brug by heart

 • jeg synes, at den er bedst og nemmest at blande med en fugtcreme eller serum – noget rimeligvis let – og ikke noget, der er for tæt og fedtet.
 • sammenlignet med de andre produkter den ligner, går James Read med Tan drops all in på mere pleje (der er tilsat flere fugtgivere – og det mærkes)
 • produktet er utrolig drøjt, og er nem at dosere med pipette
 • når I mikser Tan drops i jeres plejeprodukt, så husk at mikse det godt rundt (bland det godt i håndfladen) – smør det derefter ind over hele ansigtet og husk halsen.
 • vask hænder efter brug
 • lad det tørre ind et par minutter før andet produkt påføres over
 • produktet dufter mildt – og ikke af DHA

God at have

I ved, at jeg har prøvet flere brands, der har lignende produkter (bla Clarins). Da farven er individuel – alt efter dosering, må jeg slå på det med flere plejeelementer, når jeg vil anbefale jer James Read Tan Drops. I skal bruge den, hvis I vil vedligeholde en allerede god glød, eller I vil genskabe. Om I vælger Clarins eller James Read – eller noget helt andet – så er det altså en god idé med at tilføre glød til huden, så vi ikke steger i solen for at få farve – så meget…

Jeg elsker stadig min Tan Mist allermest. Det er mit yndlings-selvbruner-produkt. Når jeg bruger Tan drops, gør jeg det til natten. I min serum mikser jeg 2-5 dråber og lader det trække godt ind før jeg kommer min natcreme over. Det er så dejligt at vågne op med sådan en flot glød. Jeg bruger Tan Drops på Jan. Kommer dråberne i en fugtmaske – og giver ham den på, når han sidder og ser TV om aftenen. Så opdager han ikke, at der er selvbruner i – og badabum om morgenen ligner han ikke en kødpølse mer’…Hahaha

James Read, H2O Tan Drops Face, 295 kr, 30 ml

3 Comments
 1. Ej hvor fint, jeg bruger også misten, men ku’ være sjovt at prøve denne….
  God Bededag søde Ibbe …😘
  Kh Berit

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>