Jeg har en badestol og en bloggerstol

Reklame**

Jeg har en badestol og en bloggerstol

I ved, at jeg er sådan en, der søger ligevægt. Jeg stræber efter balance. Min balance har grundet sclerosen drillet min hjerne i lange perioder af mit MS-liv. Derfor forsøger jeg hele tiden at finde hen til roen ved at min balance bliver styrket.

Engang sagde de til mig på Riget, “du får aldrig din balance tilbage, den er for altid ødelagt”. Heldigvis hørte jeg ikke hvad de sagde. Dumme læger har ikke altid ret…

Jeg træner min balance hver dag – uden undtagelse. Jeg har øvelser og jeg har balancetrænings-redskaber. Nu har jeg også fået en DYNAMOstol – og det er dog en kæmpe gave i mit liv.

Dynamostol

Jeg kendte godt til Dynamostolen. Den er ikonisk. Vi havde selv to inde på arbejde – back in the days. Jeg ved, at den “tvinger” os til at sidde ret op, og at vi dermed får en stærkere ryg. Jeg synes, at den er pæn, og jeg har længe villet have en ny stol, jeg kunne bruge, når jeg sidder og blogger.

Et er, at mine øjne har en begrænset tid til brug ved skærmen, men min ryg oplever nu 100% velvære, når jeg sidder ved min Mac og blogger. Derfor er min Dynamostol blevet min bloggerstol herhjemme. Den passer så flot ind i vores stue – med vores nye tæppe – og nu ønsker jeg mig blot en “makeupstol” til lille værelset, hvor jeg sidder to gange om dagen (morgen=makeup på – aften=massage af ansigt)…

Jeg har fået Incharge office black, men se lige herunder hvor bredt udvalget er:

MIN STOL:

Dynamostol  ·   Black Nanna Ditzes  ·  INCHARGE BLACK  ·  Betræk Uld (Hallingdal)   Farve sort  · Siddehøjde HØJ  · kr 4.495 incl moms.

Hvad kan den?

InCharge Black Office giver fuld bevægelsesfrihed, og hjælper os til at sidde aktivt og styrker kroppen – hver dag. Gribebøjlen bruges til at flytte stolen rundt, og pynter på en fed måde. 

Stolen passer bla til:

Alle former for kontormiljøer, receptioner, hjemmekontorer, åbne kontorlandskaber, små kontorer eller ved spisebordet (hvor den står hjemme hos os, for vi bor småt, og jeg har ikke et arbejde – min blog er min hobby)

Design

Designet af den danske møbel designer Nanna Ditzel i 1993 – og den er stadig populær.

“Din krop er ikke skabt til at sidde stille. Derfor er filosofien bag InCharge stolen, at du skal sidde aktivt og samtidig finde en naturlig balance i den siddende stilling. Har du et stillesiddende arbejde er det ekstra vigtigt at være i bevægelse og styrke kroppen – det kan du på en InCharge, fordi der hverken er ryglæn eller armlæn. Du falder ikke sammen i ryggen, da sædets udformning hjælper dig til at give din ryg en naturlig s-kurve, yderligere styrkes musklerne omkring din core, da du tvinges til at holde din ryg i en opret position.”

At vælge lige det vi ønsker …

Betræk:

Hallingdal 65 uld fra Kvadrat er designet af Nanna Ditzel. Ulden passer perfekt til sædets form og  har en høj slidstyrke. Derudover er det smudsafvisende, og kan let aftørres med en opvredet klud. Jeg synes, at det er så pænt og lækkert.

Stel og hjul:

Stolens stel er i sort lakeret aluminium. Fodkryds er designet af Anders Jensen. De bløde hjul passer til alle gulve, dog ikke gulvtæpper med “højt hår”. 

Vedligeholdelse:

Se vejledning link

PRØV DEN i 14 dage – det er muligt – og det er gratis. Følg linket, hvis I lige står og mangler en stol, der også kræver lidt tilbage; nemlig de små muskler i ryggens aktivitet og balance*, når vi skal sætte os ned.

*jeg kunne godt tænke mig, at den havde en bremsearm, men at den ikke har det, styrker mig i min træning, for så skal jeg kunne, kunne…

**jeg har fået stolen sponsoreret

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>