Julekalendere 2018 som jeg mener, vi skal kigge på NU

Reklame

Til inspiration – i håbet om, at I forkæler jer selv eller en eller flere I elsker

Køb en kalender – til dig selv – eller en du (også) elsker

Køb den i Matas – hos Magasin – hos en webshop, der er glad for (GettheGlow) – lav en selv – vis du har tænkt på vedkommende – tænk på dig selv –

eller giv en kalender til;

 • en der har gjort dig glad i året, der er gået
 • en, du bare elsker
 • en, der har gjort noget særligt for dig, på et plan, hvor du er blevet løftet
 • en, du synes, der har brug for forkælelse hver dag i december (adventsgaver er også fantastiske – en hver søndag)
 • en, du ved godt kunne trænge til en ekstra overraskelse og gode intensioner
 • en eller flere, som du bare må forkæle, fordi de er så mega søde

Jeg har fundet nogle, jeg kan anbefale, der kan købes (gør det selv, er jeg også til, men her får I de “nemme” løsninger, der sparer tid)

I Matas kan Clarins’ julekalender fås i år – kun i Matas – til kr 695 (med en værdi på kr 1.647)

Elsker I Clarins eller kender I en anden Clarins-fan, der drømmer om at blive forkælet med 24 skønner gaver? SÅ ER DET NU – og det foregår i Matas. Den kan købes ( i et begrænset oplag) online og i udvalgte Matas butikker.

Clarins pakkekalender byder på overraskelser til både krop og ansigt, og er den perfekte gave til hende, der elsker at forkæle huden. Der er både fullsize produkter (bla min yndlings Clarins mascara) og luksusprøver.

SÅ er der Decléor’s (som jeg gav topkarakterer sidste år)

Til hende eller ham, der elsker god hudpleje, der dufter himmelsk af aromatiske duftsammensætninger; køb Decléor til kr 695 – fås bla hos Magasin og andre udvalgte Decléor-forhandlere.

Decléor introducerer årets julekalender, der i år er smukt dekoreret i guld og med det musikalske tema ”Jingle Oils”. Decléor er førende inden for æteriske olier i hudpleje og denne julekalender giver os 24 smagsprøver blandt de bedst sælgende skønhedsprodukter fra mærket. Jeg elskede at åbne låger i denne kalender sidste år, og jeg ønsker mig den igen i år…

Yves Rocher’s har så stor værdi – og kan noget særligt (kr 699 – værdi kr 2.162 kr)

Jeg har fortalt jer om Yves Rocher’s i år allerede, men jeg vil altså lige give den taletid igen – SÅ SKØN ER DEN. I kan læse ALT om den HER

Clinique – hvis I går efter uden parfume og høj kvalitet kr 595 (den var også mega god sidste år – og jeg fik mange gode tilbagemeldinger på denne her)

Clinique Julekalender med 24 små pakker har en samlet værdi af 2.122,. Værdien er skønnet, da en eller flere af varerne ikke sælges enkeltvis i Matas. Pakkekalenderen fra Clinique fås kun i Matas og på matas.dk. (ved alle links, kan I gå ind og se MERE…)

og der er flere gode derude …

Lav dem selv – hvis I har tiden

I kan også sammensætte en julekalender selv. Pakke små gaver ind – advent eller hver dag. En gave kan også være et stykke papir med hjerter på og et klippekort til 10 krammere. Det kan være “jeg tager opvasken en uge”. Det kan være “du får fodmassage hver søndag i december”… Det behøves ikke koste PENGE, men har I pengene til at forkæle, så er en julekalender som de ovennævnte altså helt særlige og hyggelige…

Jeg synes også disse er gode – og værd at tjekke ud;

 1. Ole Henriksens adventskalender  til kr 285 (skøn pris)
 2. Matas’ store pakkekalender  (der er nedsat de næste fire dage – prøv at se værdien!)
 3. Biotherms til kr 499

Er I sådan nogle, der giver julekalendere? Lad mig høre, hvad I har tænkt jer at gøre i december? Jeg har lavet mine julekalendere selv og købt tre. Jeg kan ikke fortælle hvilke, da nogle af mine venner, der læser herinde, skal have dem…

Ha’ en smuk dag, og jeg håber, at I er blevet inspireret til det ene eller andet…

Ibbe

6 Comments
 1. Jeg har fået en fin kalender fra Kiehls. Glæder mig til at prøve deres produkter. Sidste år havde jeg en fra Lancôme. Åh den var luksus. Desværre er der (for min smag) lidt for meget make-up i den i år. Kh. Birgitte

 2. Lækker selvforkælelse:-)
  Tak for tippet, min datter ønsker sig også en.
  Rigtig god dag til dig Heidi:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>