Jurlique rose bodycare

Reklame

Jurlique rose bodycare

Der har været lidt stille omkring biodynamiske Jurlique. Men nu laver de lidt “larm” med bla en sæbefri, lækker bodywash…

Trenden siger, at det er hipt med A-beauty (nu er det produkter fra Australien, der hitter) og ”from farm to face”. Det kan vi li’.

Årets første nyheder from “Aussie-landet” er Jurlique Rose Body Care produkterne – velvære på flere niveauer. Hvis I som undertegnede, virkelig er glad for duften af roser, er serien ET HIT.

Der er tale om Softening Rose Body Cleansing Cream samt Softening Rose Body Cream.

Kan I lide rose-duften, så snus og køb disse. Begge produkter er beriget med udvalgte olier, der ikke kun virke nærende og genopbyggende på huden, men også efterlader en skøn følelse af velvære og comfort.

Nøgle ingredienser i serien:

  • Rosa Gallica.ekstrakt
  • Nærende Sheasmør og Macadamiaolie
  • Røllike, Oregano og Brændenælde
  • Indeholder Jurliques egen biodynamiske Morgenfrue-ekstrakt, en effektiv blomst der hjælper med at berolige og fugte huden.
  • I bodycreamen er der også bivoks og avocadoolie.
  • Dufter af roser, lavendel og citronmelisse. Oplev duften. Bed om en prøve.


Showercream


Priserne er kr 290 for bodycremen og kr 230 for bodyshampoo. Fås i handlen nu. Kig på produkterne – og kig ind hos de mange forhandlere i DK OG FÅ EN PRØVE MED HJEM…

Giv en bodycreme eller showercream i påskegave. Det er med garanti en vinder, ISÆR hvis modtageren elsker biodynamiske, økologiske sager – og elsker duften af roser.

God påske og gæk og gok fra

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>