Labre læber med Armani, Yves Rocher, Mac og YSL

Labre læber med Armani, Yves Rocher, Mac og Saint Laurent

Alle disse læbeprodukter fra jeg modtaget til events. Dem vil jeg lige vise jer – ikke fordi jeg skal og kan, men fordi jeg synes, at de er hamrende lækre og labre på hver deres måder.’

Armani

Giorgio Armani Ecstasy lipglosser; 205 silky beige · 512 bleg letrosa. Begge er fra Giorgio Armani’s frontrow kollektion og findes i Magasin på Kgs. Nytorv. Det er luksuslabre lipglosser (og læbestifter også i Maestro-serien). Pris kr 270. Kig forbi Armani-standen i Magasin på Kgs.Nytorv. Der er så fint venner. Armani kan også shoppes online HER.

Yves Rocher

Rouge Vertigo læbestift 47 satin (pink – sommer) og 09 brilliant shine (lyserød/fersken). De smager af læbestifter, som min mormor brugte. Det elsker jeg. De er bløde og blide ved læberne. YR har lavet et sortiment med 54 forskellige farver og 3 effekter (shine, satin og pearly). Se udvalget på hjemmesiden HER. Prisen er (lige nu) kr 95. Indeholder kirsebærolie. Uden parabener, mineralske olier og silikone

Rouge Vertigo lipgloss 02 (transperant med lidt rosa) og 08 (blodrød). Både pleje og glans. Føles ikke klistret. Smager dejlig frugtet (kirsebærolie) – uden at smage af tuttifrutti. Findes i 12 fine farver. God pris lige nu kr 87,20

Mac

EN mørk frækkert fra James Kaliardos looket. Tjek i butikkerne med Mac.

Yves Saint Laurent

Rouge Pur, ja kendere kender den. Legendarisk. Musthave. Blæret så lige at have en med eget navn på. En vi fik i gave ved Magasin’s åbning (af den nye beauty afdeling). Jeg har ejet måske 10 Rouge Pur læbestifter i min læbestifttid. De er altid blevet brugt op. Jeg blev afhængig i min Matastid. Prøv at lege med deres læbestifter ved en YSL-stand, når I spotter den. Få evt hjælp til at finde DIN FARVE. Prøv den på, gå med den. Mærk hvad jeg mener…

Kr 270 – high end luksus. Ja tak <3 – og her er det den fineste sommerrøde farve – nr 213 med mat-effekt.

Liptalk

Når I spørger mig, “hvad synes du, vi skal gøre, hvis vi ikke går med meget makeup, men bare gerne vil se lidt friskere ud”?. Så siger jeg køb tre ting; en øjenbrynsblyant, en fin blush og en læbestift. Det er lynhurtigt at lave et fint look – naturligt – med sådanne tre darlings. En concealer ved hånden hjælper også. Jeg laver en video til FB i eftermiddag, hvor jeg viser lidt tricks fra den gamle bloggerdulle. Kig forbi FB – og mine videoer. 🎤💋🦋

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>