Lækker dagcreme fra Island

Lækker dagcreme fra Island

Denne blogpost for at sige wauh til Daytime cremen. Både wauh fra min mund og wauh og tak for tilliden til jer, der købte den på min anbefaling og opslag på IG og FB. I er så vilde – og vildt søde. Tak venner, og sikke en respons. Jeg elsker, når I skriver til mig og deler jeres erfaringer. Det betyder alt. Tak.

Tør hud

Alle, der skrev til mig, havde tør hud, som jeg har. To af jer havde selv fundet ud af, at den også findes til normal/kombi hud, og havde derfor købt dén.

Min hud er tør. Primært i mit ansigt, jeg har blød og stærk hud på hele kroppen. Det skyldes helt sikkert min tørbørstning, alle de olier jeg indtager, ja min sunde levevis. Min tørre hud i ansigtet er en kombi af, at jeg er meget inde – og også en del ude – i al slags vejr – for sådan er det, at have hund og elske det.

Derfor SKAL min creme til ansigtet være nærende, fugtgivende og dermed lindre stramhed og kløe. Det gør Bioeffect Daytime dry skin. Det gør den også for jer, der har investeret i den. Tak venner atter for respons efter et køb. Som sagt I love it.

Bioeffect Daytime Dry Skin

Den er uden parabener og parfume. Konsistensen er flødeskum møder den frækkeste souffle. I kan nærmest se det på fotoet. Daytime RICH indeholder fugtgivende sheasmør samt det celleaktiverende EGF-protein, som stimulerer produktionen af kollagen og elastin, samtidig med at dagcremen har en opstrammende effekt. Sikrer at huden næres i dybden samtidig med, at den naturlige fugtbalance opretholdes.

Prisen er kr 695 – for 50 ml. Den fås bla HER

DETTE BLOT

Dette blot til info – som en reminder – om en god creme – til både morgen og aften – og hvis I har egf serum allerede, så står serum alene til natten – og cremen bruges under makeup eller alene hver morgen – men HUSK for pokker altid solcreme henover – eller en BB cream med faktor eller en foundation med spf. Ellers fungerer cremen fint som både dag – og natcreme…

3 Comments
  1. Kære IB.
    Ville du vælge denne frem for EGF serum eller bruger du serum nat og creme dag? Og når du nu godt kan li en anbefaling, så vil jeg uden at blinke give is clinical en klap salve, især deres rens som også fungerer fugtgivende og er SÅ lækker.
    Deres øjen produkter er virkelig også fantastiske.
    Kram

  2. Har lige brugt de sidste dråber af EGF serum som jeg vandt. Nu må jeg ud og investere, for den kan jeg ikke leve uden. Måske jeg skulle prøve den dag creme en dag… Knus til dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>