Lakshmi økologisk pleje min hud trives med

Lakshmi økologisk pleje min hud trives med

Jeg har mødt brandet Lakshmi gennem en kammerat. Han kender hende, der har taget Lakshmi til Danmark. Jeg mødtes med hende (Camilla), og vi fandt en rigtig fin energi imellem os. Jeg sagde, ja tak til at prøve lidt Lakshmi produkter. Det har jeg gjort i over en måned nu.
Jeg har prøvet en hudpleje-serie, der passer til min hudtype, tør hud, med rynker efter levet liv, pigmentpletter og tendens til periodevis at være lidt fedtet på næse og pande. Jeg tog en Vata, Kappa, Pita-test, og ud fra den test fandt Camilla de produkter, der passer til mig;
Vata rensemælk med orangeblomst, aloe vera og kamille ekstrakt (til tør hud) – dufter dejligt og kan bruges sammen med min Clarisonic og min Foreo.

Vata skintonic med avocado, mandelolie og ginseng – en af de bedste skintonics, jeg har prøvet. Helt vidunderlig og mild.

Anti-age superfugtende dagcreme med squalene, boragoolie og rosenolie – minder mig om Embryolisse Lait-Concentre, bare økologisk. Kan bruges under al foundationværk, jeg har testet den med – uden at nulre.

Anti-age Bio-active serum til dagsbrug med lavendel, morgenfrue og aloe vera – let gelagtig og kølende “godmorgen-serum”, skøn.

Anti-age Bio-active serum til natten med salvie, abrikosekstrakt og aloevera – denne er fræk og “sassy” for den skummer let, når den masseres ind, og det er helt vildt rart og nyt for mig (aldrig mødt det i en serum før).

Anti-age Rich Oil repair til tør hud med jojobaolie, E-vitamin og solsikkeolie – en god olie, som jeg glæder mig til at bruge resten af, når vinteren viser sig.
Lakshmi er en skøn økologisk serie. Lakshmi er sådan en slags europæisk Aveda (min fortolkning). Lakshmi har super gode priser (jeg kan oplyse Jer, hvis I er interesseret?), og kvaliteten er uomtvistelig god. Jeg elsker det ayuvediske aspekt.

Idag forhandles Lakshmi bla hos Hotel VejleFjord, med stor succes.
Makeuppen er også lige mig. Jeg har prøvet øjenskyggen (I har set det på FB i en video), kohl kajal og eyeliner. Når seriens makeup går online, vil jeg helt sikkert købe meget mere, for det er lige mig; økologisk og dejlig nemt at arbejde med. Jeg skal nok pippe til Jer, når det sker. Makeuppen kommer også i nye emballager, guld blandt andet, wauh altså…

Hold øje med Lakshmi. Læs om hele serien HER. Vi kommer til at se meget mere til dette brand i Danmark. Trust me. Jeg mærker kvalitet, når jeg ser det.

#lakshmi

FORHANDLERE I DK:

www.hotelvejlefjord.dk

Hotel Vejlefjord Kur & Spa

Att: Camila Mouritsen  Tlf: 7682 3380

www.absolutbeauty.dk

Absolut Beauty

Rosenørns alle 39 A

1970 Frederiksberg C

Att: Edite Myhr  tel. 20661606

info@absolutbeauty.dk

www.people-hellerup.dk

PEOPLE – BEAUTY & WELLNESS LOUNGE
Strandvejen 138C
2900 Hellerup

Att: Marianne Elsass   Tlf. 39 30 10 42

www.gracetours.com

Grace Tours

Østerbrogade 52, 1tv
2100 – Copenhagen Ø

Tel: 33117117  E-mail: mail@gracetours.com

www.comwell.dk

Comwell Borupgaard Spa

Att. Gitte Hvidtfeldt  Tlf: 4838 0333

www.kliniktisvilde.dk

Klinik Tisvilde

Fogedgårdsvej 8

3220 Tisvildeleje

Att: Birgit Næblerød  Tlf: 60461012

kliniktisvilde@gmail.com

www.jorgensenco.dk

Jørgensen & Co

Stengade 51

3000 Helsingør

Att: Michella Jørgensen

info@jorgensenco.dk

www.bodymindcompany.dk

BodyMindCompany

Danstrupvej 27G

3480 fredensborg  Tlf: 4848 8840

Att: Camilla Juel Madsen

info@bodymindcompany.dk

www.lakshmidanmark.dk

Danstrupvej 27G

3480 fredensborg  Tlf: 4848 8840

Att: Camilla Juel Madsen

info@lakshmidanmark.dk

www.helsebutikken.dk

Helsebutikken

Algade 22

4500 Nykøbing Sj

Att: Emilie Madsen  59 91 33 34

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>