Lakshmi er økologiske lækkerier fra Italien


Sponsoreret

Lakshmi er økologiske lækkerier fra Italien

Både Nanna og jeg er vilde med Lakshmi. Der er så mange lækre produkter i den serie. I har også shoppet Lakshmi (nogle af jer), og I er også glade. Det er sådan, det skal være.

Der er mange om buddet i skønhedsverdenen. Altså, når vi går ind i en beautybiks, så skriger alle brands “tag mig, jeg er god, kom bare do’, stol på mig, jeg kan gøre din hud flot”. Så hvad vi vælger, afhænger af dygtige sælgere, varernes udseende, magasinernes anprisninger, tilbud, bloggere, influensers etc etc.

Med Lakshmi er det et brand, som vi ikke sådan møder i en Matas. Lakshmi findes hos udvalgte kosmetologer, online, på spa’s, helsebutikker, livsstils-butikker og i mange syd europæiske lande.

Jeg mødte Lakshmi via en god ven, der kendte hende, der fik Lakshmi til Danmark, og han troede, at hende og jeg ville have god kemi, så vi mødtes…

Lakshmi vil jeg gerne anbefale

Jeg vil gerne selv bruge Lakshmi. Min hud har det godt med de produkter. Det er ikke alle serier i branchen, der taler til mig, som jeg forstår eller overhovedet kan lide. Det har jeg fortalt jer før i et YDERST ÆRLIGT INDLÆG. Lakshmi kan jeg lide. Både produkterne og brandets filosofi tiltaler mig, taler til mig.

Hvis I også kunne tænke jer at prøve Lakshmi, så vil jeg anbefale jer at opsøge brandet nær jer. I kan søge forhandlere HER.

Hvis I interesserer jer for Ayurvedisk levevis, kan I tage en lidt vel “overfladisk” test på Netspirit, hvor I kan se om I er Pitta, Vata eller Kapha. Det er faktisk rigtig sjovt at teste. Udfra testen kan I kigge på hudplejen fra Lakshmi og vælge produkterne ud fra “dosha” lige nu…

Her er nogle favoritter fra Lakshmi

En fantastisk skintonic med avocado, der er så rar at påføre, og har en hudstyrkende effekt. Skøn skintonic – en af mine top tre af alle, jeg har prøvet gennem mit lange liv.

En yndlings micellar vand, der er dejligt beroligende på huden, og dufter så skønt. Den fjerner også øjenmakeup. Virkelig skøn micellar vand.

To læbeplejeprodukter – læbepomader, den ene med faktor 30 og en uden (kan lide dem begge). De er hårde, men bliver bløde på læberne.

Min lilla øjenskygge, der er den mest brugte øjenskygge, siden jeg fik den for et lille års tid siden. Jeg har også den brune, og den er meget fin også. Kvaliteten af skyggerne er upåklagelig, og noget så nemme at påføre – lege med.

Dette var bare et lille kig ind i Lakshmi’s verden. Deres cremer og serummer er også virkelig skønne. Der skal I vælge en, der passer til jeres hudype. Få noget hjælp dertil eller tag en test og bliv vejledt derved.

 

 

 

1 Comment
  1. Jeg er bare så træt af at jeg stadig ikke har kunnet finde en forretning d forhandler Lakshmi… HALLLOOOO, jeg bor i Rom, sgu… Men jeg må se om jeg kommer den rigtig vej på et tidspunkt… Kun en shampoo var dr et sted, og det var ikke en til min slags hår…. Så det har jeg endnu til gode. ☺️☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>