Longo Vital med mere og flere

C-stærk med 500 mg samt 10 mg zink
Enkeltstående tilskud
Classic

Sponsoreret (udvalgte produkter i serien udleveret ved en event hos @Lahme)

Longo Vital med mere og flere

Jeg har solgt så mange Longo Vital. I min Matas tid var Longo Vital for mange the one and only vitaminpille. De kunne ikke leve uden. Classic-udgaven er stadig på markedet, og den har stadig stor værdi – og sælges godt i såvel Matas, helsebutikker som Supermarkeder. For nogle er den helt unikke sammensætning af urter og vitaminer det helt rigtige.

Flemming Nørgaard, der står bag Longo Vital, skabte pillen, var professor og “urtetosset”. Grundstenen i LongoVital er seks nøje udvalgte urter, som er sammensat med vigtige vitaminer, som bidrager til at mindske træthed og vedligeholder immunsystemet.

Longo Vital består af vitaminerne A, C, Niacin (B3), E, Pantothensyre (B5), B6, Riboflavin (B2), Thiamin (B1) og D.
Disse vitaminer er kombineret med den fine og særlige LongoVital blanding; rosmarinblad, paprika, græskarkerner, pebermynteblad, røllikeblomst og hvidtjørnblad og -blomst.

Longo Vital blev skabt i 1974 – altså en klassiker med over 40 år på markedet.

FLOT, har I prøvet Longo Vital? Jeg kan varmt anbefale dem. Lige nu. Tre piller om dagen til morgenmaden. Se om I får samme effekt som mange andre af mere energi – i den kommende endnu mørkere tid. Pris kr

Longo Vital med mere

Disse fire produkter i serien er Longo Vital’s specielle vitamin/mineral-tilskud.

og flere KOSTTILSKUD til kr 79,95

Så er der kommet en hel serie af de der extra kosttilskud, som mange af os kan have brug for i perioder. Priserne er mega gode, og serien er nem at få fat i rundt omkring (supermarkeder, Matas, apoteket etc).

Der er kommet følgende tilskud;

Longo B komplet   –    Longo C (500 mg)    –    D3 stærk (god og stærk)
Longo søvn  (baldrian og citronmelisse) –  Longo Skøn (hud og hår)  –  Longo Hvidløg
Longo Ingefær    –   Longo Tranebær ( både tyggetabletter og flydende   –  og så er der jo også den kendte  Longo Hemojern*

Longo serien og Ib

Jeg har ikke et personligt forhold til hele serien. Jeg har brugt Longo Vital Classic utallige gange, og nu ved jeg, at de også har kosttilskud, jeg kan bruge periodevis. Det samme ved I nu. Som sagt er priserne gode, og vi kender allerede den høje kvalitet, og derfor kan jeg anbefale jer produkterne.

Om I vælger Longo eller et andet mærke er op til jer, men nu ved I, at der findes disse produkter på hylderne i det ganske, danske land nu.

(billederne er lånt af @Lahme)

#lahmekommunikation #longovital

 

1 Comment
  1. Jep, de er gode! Jeg og min kæreste tager dem med ginseng, hver morgen, og jeg er glad for at føle at jeg har fået en god basis-vitamin-urtepille hver dag. Desværre synes jeg ikke jeg får mere energi af dem – det kunne jeg ellers virkelig godt bruge, og enndu mere i de mørke måneder… Forresten har jeg hørt at de skulle hjælpe med at forebygge udbrud af forkølelsessår, men om det kun er dem med ginseng eller feks Classic, det ved jeg ikke..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>