Maccosmetics mascara og Christian Dior magi

Mac Cosmetics mascara

Denne mascara er lige mig. Lidt tør i det. Giver tæthed til mine lange vipper (skabt af M2Beauté, der i øvrigt er på tilbud lige HER). Minder mig om min gode gamle favorit fra 90’erne fra Helena Rubinstein. Den er udgået idag. Nu har jeg fundet Mac Haute & Naughty Too Black Lash. Den fås i Magasin HER. Drysser ikke. Tørrer hurtigt op. Giver både længde og fylde, men med et naturligt finish. Dette er ikke til dem der elsker klaser af mascara på vipperne. Den er til os, der kan lide sorte, tætte vipper, der er fint adskilte. Denne mascara går perfekt sammen med min uundværlige Diorshow Maximizer Lash Plumping serum…

… og nu handler det om Christian Dior magi

AdobePhotoshopExpress_2015_09_20_17:19:55

Dior Diorshow Maximizer Mascara kr 265 (købt i CPH Lufthavn til kr 212)

Jeg har pippet om den til Jer før på Ibbyheart’s Facebookside. Jeg har også sagt (og skrevet), at det er lidt ekstravagant og luksus-agtigt af mig, både at bruge M2Beauté og  Diorshow Maximizer Mascara. Det er jeg bare ligeglad med, for mine vipper er glade, og jeg synes, at de er så flotte (uden at være for blink-blink-Barbie-agtige).  Diorshow Maximizer Mascara’s base kombinerer styrkende, plejende øjenvippefordele med volume. Dette er den første Dior-øjenvippeserum med en fuld øjenvippe-styrkende effekt, der både virker øjeblikkeligt (volume, inden den “rigtige” mascara påføres) og dag efter dag (plejende, gro-så-øjenvipper-ingredienser). For mig er den bare blevet uundværlig. Jeg lærte at bruge den for nogle år af siden, af min dejlige kollega Anne, fra min Matas-tid. Hun er idag min hjerteveninde, og dengang var hun min førstedame, da jeg var bestyrer. Tak for tippet Anne. Hermed giver jeg det videre til Jer herinde. Tak fordi I er her. I gør mit liv bedre, tak fordi I læser med…

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.