Makeup giver muskler

REKLAME

Giver makeup muskler? Ja er mit svar.

Hver dag tager jeg makeup på — især i denne tid. Jeg føler mig mindre syg og bedre rustet til ensomhed/kedsomhed/HVERDAGEN…

Det er ikke meget makeup. Det er en BB (eller CC) creme, og lidt krudt på øjne, bryn, kinder og læber. BUM. That’s it. Det tager ikke meget tid, og jeg går ofte LIVE på Instagram, når jeg SMINKER MIG. Det er simpelthen så givende for mig, da så mange ser med. De ser med af forskellige grunde. Jeg har selv spurgt dem;

  • nogle vil inspireres mht makeup
  • nogle vil grine
  • nogle vil bare se mig, der er autentisk (det siger de)
  • nogle vil bare “snakke” enten mens jeg er på eller bagefter
  • etc etc

Et kig på dagens makeup

Der var en gammel creme-øjenskygge fra Maybelline. Der var en kohl fra Yves Rocher. Der var en Max Factor mascara – og en bronzer fra Wet’n wild (i farven Ticket to Brazil). En smuk blush fra Clinique, Idun MINERALS brynsag samt en lækker farvet dagcreme fra Juice Beauty.

Det var dagens makeup. Jeg får ofte spørgsmål om de produkter, jeg bruger. Til det vil jeg sige 1000 tak for tilliden. Jeg lover at blive bedre til at sige, hvilke produkter jeg bruger. Det vil jeg gøre fremover – mere og bedre.


Jeg får stærkere og større muskler af makeup – basta. Hvad tænker I om den udmelding? Skal jeg uddybe???

4 Comments
  1. Godmorgen ♥️det er så perfekt det er nemlig det som gør det nemmere så kan man shoppe ud fra billederne 👍 knus og så meget god bedring til din som kæmper videre med glamour ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Jeg er er SÅ enig at man får større og stærkere muskler af make-up…. ”Ibbe hun er høj og stærk, med en lækker make-up”🤗😄❤️❤️❤️
    Elsker mascaraen fra Max Faktor, den har jeg købt på din anbefaling. Tak for dig😘❤️ Du ved hvad det duer!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.