Mere med I

Reklame

Mere med I

Jeg bliver i I. For jeg vil fortælle jer om makeup-brandet Ilia – og om hårpleje-serien Innersense.

Begge brands er jeg faldet for i 2019. Ilia tog mit hjerte med denne stick.

ILIA Multi-stick påføres problemfrit og ser godt ud både på læber, kinder og øjne. Teksturen er blød (og mat-ish), og smelter ved kontakt med hud. En utroligt alsidig formel; ILIA´s Multi-Sticks giver glød og passer godt til en række hudfarver samt tilføjer en smuk finish til huden. Jeg bruger farven AT LAST, og flere af jer har allerede købt den (efter I så mig lave “orgasme-kind) på Instagram. Prisen er kr 289 og den forhandles bla hos UNTOLDSECRETS (Kære Sidsel’s geniale shop). Stick’en fås også i en koldere farve

https://www.untoldsecretz.dk/collections/mascara/products/ilia-after-midnight-mascara

Ilia laver også en mascara, jeg er vild med. Klik på billedet og læs om den. Se i det hele taget udvalget via de links, jeg har sat ind.

Om ILIA

ILIA Beauty er et økologisk make-up mærke fra Los Angeles, der startede med kun at lave læbestifter. Det blev hurtigt en stor succes og ILIA Beauty udvidede deres sortiment med andre make-up produkter. De har stor succes hos makeup-artister, og kendere der ved, hvad der er godt.

Innersense

Jeg er vild med Innersense. Deres shampoo og Fixing Spray har jeg anbefalet et utal af gange, og faktisk med så stor succes, at jeg er lidt målløs. Tak for jeres tillid. Curly Girl-metoden elsker også Innersense, så hvis I er med på dén bølge, hvor der ikke er tale om sulfater og silikoner, kan I roligt hoppe på Innersense. Til vi andre, der bare går efter GOD KVALITET – og synligt forbedret hår (såvel hovedbund som hårstrå) – er det fremragende produkter…

Innersense forhandles hos udvalgte frisører, i helsebutikker og online…

Den fixing spray er blevet min bedste hår-ven. Jeg kan ikke leve uden den-ISH. Det er som om, at den er en hårlak, gelspray og setting spray i eet – OG SÅ FILTRER DEN ikke håret til. Den er nem at redde ud – og den dufter så skønt – også…

Det er vigtigt for mig, at I kender til Ilia og Innersense. Det er to økologiske mærker, som jeg varmt kan anbefale.

Møs fra Ibbe (spørg mig ved tvivl – jeg er godt inde i de to brands)

1 Comment
  1. Jeg har prøvet Innersense på din anbefaling, og jeg er så glad for serien. Jeg plejer at bruge Maria Nila, men nu er jeg fan af Innersense. Ilia vil jeg købe mig i februar, når jeg får løn. Tak Ibber. Fra en trofast følger.
    Helle

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>