Kissed by Mii selvbruner

 Skærmbillede 2016-04-21 kl. 21.27.10

Sponsoreret* (*dvs herinde hos mig, at produktet er sendt til test – og det kommer kun på bloggen, hvis det er godt, ellers ryger det retur til afsender eller videre til velgørenhed.)

Selvbruner-lykke

Nanna (Ibbyheart’s faste gæsteblogger) og jeg er selvbruner-girls. Vi kan begge lide at være sommerbrune – uden huden har været hverken i sol eller solarium. Nanna er til “nu-og-her-farve”, og jeg er til gradual tan.

Nanna har testet Kissed By Mii Effortlessly Easy Tanning Lotion. Her er hendes ord om oplevelsen (nyd og bliv inspireret – for hun har stor erfaring på området):

Nanna siger: “I kender mig, jeg er selvbruner-pigen Nanna. Jeg har prøvet MANGE selvbrunere og bedst som jeg selv synes, at jeg har fundet “the one” selvbruner, som var fantastisk, så skal den kæreste Ib liiiiige “lege smart” og vise mig en ny jeg skal teste.

Selvbruneren, Ib bad mig teste (hårdt “job” høhø), er fra mærket “Kissed by Mii” og hedder Kissed by Mii Effortlessly Easy Tanning Lotion.
Det er en lotion med instant (nu og her farve)-tan-effekt, hvilket betyder, at du bliver brun med det samme. Det kan være en kæmpe stor fordel, da du kan gå ud af døren gyldenbrun lige efter påførring, samtidig med at det er nemmere at se, hvor man har fordelt selvbruneren. Til gengæld vil jeg sige, at det er de færreste selvbrunere, hvor instant-tan-effekten er pæn og naturlig. Jeg synes langt de fleste har det med at samle sig i folder, tørre pletter og kan have en tendes til at smitte af. MEN det gør denne her IKKE…
Selvbruneren her tørrer utrolig hurtigt ind! Maks 10 minutter – og så kan du gå ud af døren i det hvideste tøj – jeg lover, at den ikke smitter af. Den dufter ikke af noget, og den ligger sig utrolig pænt selv i mit ansigt, hvor jeg ellers er meget plaget af uren hud med tørre pletter. Grunden til dette er, at “Kissed by Mii” benytter flere blødgørende ingredienser i deres selvbrunere, som bla “coral seaweed” og “coastal flowers”
Selve instant-tan-effekten går af i bad, men lader du selvbruneren sidde de anbefalede 6-8 timer eller mere, efterlader du din hud med den flotteste naturlige glød. Jeg har benyttet lotionen i farven Light, og jeg synes, at den giver en farve der er mere end diskret, men stadig ikke for voldsom. Den er bare lige mig, og jeg får så mange komplimenter (også af Ib, der ellers er mere til gradual tan).

Selvbruneren kommer i den her lækre petroleumsgrønne flaske med pumpe, med i købet er der et par engangshandsker – men jeg foretrækker nu at påføre min selvbruner med en handske beregnet til formålet.

Jeg synes farven holder rigtig pænt og skaller ikke af, som mange selvbrunere ellers kan gøre. Jeg påfører den 1-2 gange om ugen for at holde en ekstra god kulør.

Jeg vil anbefale Effortlessly Easy Tanning Lotion til ALLE, om du er nybegynder eller erfaren med selvbruner, så er det altså et produkt du skal prøve. Det er min absolutte yndling af alle, jeg har prøvet i mit lange liv høhø (jeg er 26, og ik’ så gammel som Ibber…)

Kissed by Mii Effortlessly Easy Tanning Lotion kan købes hos Allure Beauty Group HER og koster 295 kr.”

TAK for super anmeldelse Nanna. Jeg er jo selv på Kissed by Mii selvbruner. Den jeg har gang i, er bare lige mig. I kan læse om den HER. Det er en af de bedste selvbrunere, jeg har ejet…

“OM Kissed by Mii: Serien er skabt med marine-mineralske ekstrakter. Det giver ekstra plejende produkter samtidigt med en smuk ensartet farve. Hver gang. Kissed by Mii hjælper dig med alt hvad du behøver for at skabe en professionel finish og en fejlfri gylden tan både på klinikken og for kunderne derhjemme”.

#kissedbymii #mii #selvbruner #instanttan

2 Comments
  1. Man kan ikke åbne link til den du selv tester?
    Bliver altså fattig af at læse om alle dine skønne test. Du burde få procenter :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.