Min nye parfume – den er blevet en del af mig

Min nye parfume – den er blevet en del af mig

Selvfølgelig er der plads til Danmarks første, sådan rigtige, parfumeur her på ibbyheart. Parfumen MOLÉCULE 2 3 4 . 3 8 bor på mig. Den er blevet en del af mig. Jeg har haft den på hver dag siden jeg fik parfumen i december. Nogle dage er den powerfuld og dufter intenst, andre dage er den mild og citrusagtig – men altid med en snert af noget træagtigt – noget nordisk. Jeg er ikke en af de bloggere, der altid laver hashtags med nordisk halløj. Jeg er ikke til NOMA og tissemyrer indbagt i mos. Jeg er ikke til grannåle i min mad eller revne kogler i blandet mine gulerødder. Jeg er ikke til døde pelsdyr brugt som pyntepuder. Jeg er dog til nordisk parfume. Parfumen forhandles bla i Magasin, hvor den fineste duftbar er opstillet. I Zarkoperfume-serien findes disse nu dufte nu (flere er på vej):

 • E’ L’eau de parfum – en feminin duft med grøn te og granatæble, frisk og også sensuel
 • INCEPTION eau de parfum – en unisex duft med lyse lette dufttoner der ender i trænoterne
 • OUD’ISH eau de parfum – en unisex parfume – der er dyrisk, sødmefuld og dyb
 • 2 3 4 . 3 8 eau de parfum – den jeg har – en unisex duft – opbygget af et molekyle, der udvikler og trækker sig sammen i løbet af dagen alt efter humør og vind og vejr.

Priserne er gode cirka kr. 700 for 100 ml

Jeg kan varmt anbefale et besøg i ZARKOPERFUME’s duftunivers i Magasin.
Mød en verden skabt af en dansk mand med lyst til at udvide synet på det at være parfumeur. Det behøver ikke altid være en franskmand, der er født i en lavendelmark. Han kan såmænd være dansk og hedde Zarko, og være superpassioneret omkring sit fag.

Bonusinfo:
En skøn veninde har prøvet den. Hun gik dagen efter ind og købte den. Hun har det ligesom mig. Den er blevet en del af os.

Parfumerne er 100% håndlavede i Danmark på eget laboratorium.
Du kan følge ZARKOPERFUME på INSTAGRAM @ZARKOPERFUME

I kender måske Escentric Molecules-parfumerne skabt af tyskeren Geza Schoen?.
De er også bygget op omkring molekuler. Det er futuristiske dufte, der gør, at vi ikke alle kommer til at dufte ens. Vi udvikler hver vores duft med disse typer af parfume. Det er det, jeg elsker ved denne branche. Du kan få det lige som du vil have det. Er det ikke allerede på markedet, kan du selv skabe det med det rette drive, held og hårdt arbejde. Se bare på Rudolph Care og nu også Zarkoperfume…

zarkoperfume

Min nye parfume – den er blevet en del af mig – Zarkoperfume

10 Comments
 1. jeg.elsker.molecule.one! Den er nemlig også blevet en del af mig, og selv om jeg har mange lækre dufte, så er det lidt som at gå nøgen rundt, hvis jeg ikke har et par sprøjt på 🙂

 2. Ib, du er så god. Du anbefalede mig at tjekke denne parfume ud. Jeg fik en prøve i magasin og jeg brugte den to dage og købte den i fredags og jeg er bare så glad for den. Tak for dit råd, jeg havde aldrig fundet denne duft hvis du ikke havde skrevet om den.
  Tak fra en fan
  Bettina, Østerbro

 3. Købte den i fredags, på din anbefaling. Har sparet op. Jeg er helt forelsket i den.TAK ibbe, du rammer stadig rigtigt. En gammel kunde fra Matas tiden
  Lise

 4. Den smukkeste duft jeg nogensinde har haft På min halsudskæring, så sensuel, føler mig som den perfekte kvinde med den duft.
  Den gør mig så glad, jeg får smil på læben, når den skønne duft bliver en del af mig.

  Du har ramt mig lige i hjertet med din vidunderlige duft.
  Tak for det.

  Kærlig hilsen Eva

 5. Pink MOLéCULE er blevet min absolut bedste duft. Æælsker den. Ja den er pisse dyr 😉 men hellere en lækker duft end så meget andet skrammel ❤️ Jeg må prøve at dufte din ynglingsduft ibbyheart .

  1. Ja min er vild. Er også vild med Pink Molecule men den er ikke min – hvis du forstår. Har til gengæld to veninder tæt på mig der KUN bruger den

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>