Mine bryster svinder – fra overvægt til ligevægt – vejning

Gâteau Marcel – glutenfri kage

Mine bryster svinder – fra overvægt til ligevægt – vejning

30.november. Det er vejedag. Så har jeg været på FRA OVERVÆGT TIL LIGEVÆGT siden den 17.september (2 1/2 måned cirka). Jeg har elsket hver en dag på min nye vej – mht mad. Fordi reglerne er, at der næsten ingen regler er, udover sund fornuft og ingen slik (som Haribo, Katjes og lign).

#sundevalg #fornuft #følelse #nydelse #fraovervægttilligevægt

74 dage

74 dage af mit liv uden udhold blot med indhold og medhold. Jeg holder med mig. Jeg hepper på mig. Jeg udholder ikke EN KUR, jeg gør blot noget på livets vej der dur’ – for mig.

Jeg træffer 80% af de mad-valg, jeg beslutter mig for at fortære med SUND FORNUFT og med tanke for at det gavner min krop. De 20% går til luksus-nydelse; at jeg nyder en flødebolle og et stykke chokoladekage inderligt uden skam og skyld. Jeg bruger fornuften, og husker at indtage færre kalorier til hovedmåltiderne (flest grøntsager og mindst mulige kulhydrater og husker at dække mig ind på proteinpunktet) på de dage, hvor jeg NYDER en flødebolle fra Summerbird og en halv Slentrebar fra Karamel Kompagniet. Jeg kigger ikke på kalorier overhovedet, men prøver at TÆNKE MIG OM og spise med fornuft og nydelse – i BALANCE.

Resultatet siden sidste vejning

Jeg har tabt mig 1,2 kg siden sidst – og dvs jeg samlet på 74 dage har tabt mig 8,1 kg – dvs jeg har 1,9 kg at tabe inden mit første mål (minus 10 kilo) er nået – juhuuu.

Næste vejedag er den 2.december. Jeg har nemlig brug for lidt mere kontrol i juleperioden/i december. For jeg vil nyde, og skal bruge vægten som vejviser. Giver det mening???

Derfor vil jeg veje mig hver anden dag i hele december, og bare rolig jeg melder kun ind til jer een gang om ugen, så I også kan følge med hen til målet. Jeg er så glad for, at I følger mig – og følger med. At kunne nyde hele december intenst koster en regulering i min veje-adfærd. Med regulering mener jeg, at jeg ved indtag af en skive konfekt (en marcipan med nougat-rulle eks.vis) skal bruge min sunde fornuft nærmest som en superhelt. Min sunde fornuft er ikke en helt, så derfor må jeg veje mig hver anden dag, så jeg kan holde øje med at vægten ikke tager et stort hop opad – og ikke falder igen. Jeg vil gå med livrem og seler i december – og dét billede kan I godt grine lidt af (for jeres indre blik hahaha)…

#regulering #madindtag #fornuft #superhelt #livremogseler

BALANCE…

mine bryster svinder

Mine bryster har fået nye bh’er, og de fleste gamle er røget til genbrug (eller veninder). Selv mine underbukser flagrer, og dem jeg købte engang i Fakta til en tyver, er blevet skiftet ud til et nummer mindre. Det er lige til at klare. Det er i hvert fald noget, jeg aldrig kommer til at øffe over; mindre bryster – og trusser der flagrer – også selvom bryster og baller bliver længere og længere. Brysterne har ikke engang været brugt til det mest geniale de er skabt til, nemlig at amme. Alligevel er de mine gode venner, for de er næsten lige lange – og så er Jan også en god ven af dem høhøhø.

De forsvinder ikke – de bliver bare mindre.

Gâteau Marcel i min mave

Jeg har to gange i denne periode – siden sidst  – nydt et stykke chokoladekage. Den var glutenfri og smagte himmelsk. Har I prøvet sådan en kage? Jeg kan anbefale jer at Google den – og smage den. Vi har købt den hos Bodenhoff, der sælger den til kr 94 for et stykke, der sagtens kan deles mellem 4-6 mennesker. MUMS. Varm anbefaling til sådan en frækkert fra mig.

Vi skrives ved om balance, overvægt og ligevægt igen den 6.december.

På glædelig gensyn og pas på hinanden – elsk jeres bryster – om de er store eller små, lange eller “grå” – bare elsk jeres kroppe.

Ibbe

PS: Jeg laver en indlæg soon om mine ben og den motion jeg ikke får i denne periode pga deres tilstand samt min frække balance – MEN jeg vil lige dele dette med jer – inden jeg skriver blogindlægget;

DET GÅR BEDRE MED BALANCEN, og jeg mærker en styrke i mine ben, som har været forsvundet. Jeg håber og ønsker…

Det eneste jeg ønsker mig til jul er balance i min gang og styrke i mine ben…

 

 

 

5 Comments
  1. Kære dig, stort tillykke så flot..dejligt at høre balancen er bedre, og styrken også.. Håber dit jule ønske går i opfyldelse

    kærlige hilsner fra Carlo´s mor,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>