Mirakelmanden af Julie Hastrup

Mirakelmanden af Julie Hastrup

Både Jan og jeg er vilde med Rebekka Holm. Vi har ventet på 6’eren (læs her). Da den kom med posten, (og der var en signeret hilsen til mig fra Julie Hastrup), blev jeg bare glad. Hun er jo hundemenneske (og også til katte) for pokker, så jeg kan jo så godt lide hende.

Jan blev faktisk lidt jaloux, “jeg er da ligeså meget fan, som du er – hvor er hendes hilsen til mig. Det var da mig, der købte de første fire bøger”.

“DET VED HUN GODT, MEN DET ER MIG, DER HAR EN BLOG, SKATTE” HAHAHA.

Selvom jeg ikke får anmeldt så mange bøger mere, så er der få udvalgte, der skal have ord med på vejen. Mirakelmanden er udvalgt…

Hen mod slutningen (jeg røber INTET – I promise)

Hen mod slutningen af bogen havde jeg meget hurtig puls, og ville være helt tæt på Jan. Jan skulle dog tidligt i seng (pga en jobmøde-tid kl 04.30). Min far holdt mig dog i hånden (via FaceTime snak) “gå nu bare ind og læs den færdig, for selvom den er uhyggelig, er det jo bare fantasi” 😂📓

Tak farmand Kaj.

Slutningen var så uhyrlig og uhyggelig, at jeg lige måtte op og lave en kop kamillete til natten. Den var ligeså uhyggelig, som en god, gedigen, velskrevet krimi skal være.

Jeg blev færdig med Julie Hastrup‘s “Mirakelmanden” kl 23 igår aftes. Høj puls, stille tanker, mundlam og uhhh…

Når jeg en dag, får mælet igen, så vil jeg skrive til Julie Hastrup, at det satme var en god 6’er – at den var længe ventet, og så skal hun altså oppe sig lidt med nr 7. Kom igang Julie – skriv for pokker.

For hvad sker der nu med Rebekka Holm? Hvad sker der med dem hun elsker? En halvbror? Hvor går hun hen – nu? Er hun stadig drabsefterforsker i næste bog? Er hun klar til det – fysisk – psykisk?

Åh, min puls er stadig tårnhøj!

Bogen er udkommet i dag.

Få bare fat i den. Bare løb til nærmeste boghandler. I bliver ikke skuffede.

OM

Drabsefterforsker Rebekka Holm er sygemeldt efter et voldeligt overfald (5’eren), og derfor rejser hun til Stockholm for at komme sig hos sin svenske kollega og kæreste Niclas Lundell (den lækre mand)…

Niclas har travlt med sin egen private efterforskning af omstændighederne ved sin tidligere kones død, men han afviser Rebekkas tilbud om hjælp. Hun kan dog ikke lade være med at “pille i fortiden”.

For hvad skete der egentlig, da Magdalena Lundell omkom…

Hun opdager, at Magdalena i det skjulte arbejdede på en historie, som handlede om forsvundne mennesker, der har lidt grufulde skæbner, og som alle kan kædes sammen med én dødsensfarlig person. Rebekka er nødt til at gå i Magdalenas fodspor, som fører hende til Finland, hvor hun spindes ind i en vanvittig morders dræbende net …

Sideantal 368 · Politikens Forlag · Pris kr 250

Udgivelse: 30.03.2017

Julie Hastrup

Foto af Les Kaner. Make-uppen er lagt af Marianne Rud

#mirakelmanden #juliehastrup

1 Comment
  1. Uhuuu – turde slet ikke læse dit indlæg af frygt for at der blev afsløret for meget – er ligeså stor fan som dig (og af krimier) – og har lige modtaget Mirakelmanden med posten; glæder mig SÅ meget til at læse den.
    Den ankom i morges kl. 07.14 med DAO og jeg nærmest flåede døren op og REV den ud af hånden på den stakkels budbringer inden han så meget som fik sig bøjet for at sætte den udenfor døren.
    NÅ, jeg må i gang med at læse den; mangler nogle sider endnu af endnu en favorit – nemlig Inger Gammelgård Madsens “Falkejagt” som udkommer på lørdag i forbindelse med Krimimessen i Horsens. Kan VARMT anbefale den – læs den, du bliver IKKE skuffet.
    Dejligt at vide at også du er en krimi-fan 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>