Murad darlings I skal møde

Reklame

Murad darlings I skal møde

Der er to særlige produkter, som jeg har fortalt om på Instagram. I er mange, der har fulgt min anbefaling og har købt enten den ene eller anden (eller sågar begge – sejt Pia). Jeg er helt vild med de to produkter, og jeg har set dem virke…

Nat-tryl:

Hydration Night Fix Enzyme Treatment er et behandlingsprodukt, der reparerer huden over natten for at give huden glød. Søvn er det ideelle tidspunkt at fylde huden med ingredienser, der reparerer og forbedrer cellerne. Huden mister vand 3 gange hurtigere om natten. Ingredienserne i Night Fix Enzyme Treatment hjælper huden med at holde mere vand i cellerne og forbygger dehydrering i løbet af natten, dermed syner huden mere plump. Den dufter vidunderligt, og er lækker at arbejde med. Kr 650 for 30 ml.

https://www.magasin.dk/age-reform-revitalixir-recovery-serum-40-ml./VA04763382-00000001_061.html

Hampe serum til øjenomgivelserne – og hele ansigtet;

Murad Age Reform Revitalixir serum er en serum, der er med til at holde huden i balance og modvirke aldringstegn, såsom fine linjer samt mørke rander under øjnene. Den kan bruges som øjencreme og serum – 2 i een…

Hvorfor denne serum, fordi;

  • den mindsker fine linjer, mens huden opstrammes.
  • den genopretter hudens barrierefunktion, som forbedrer hudens struktur og udstråling, samtidig med at huden holdes optimalt fugtet.
  • den reducerer mørke rander under øjnene (effektiv!)
  • indeholder bl.a. niacinamid, neuropeptider og hampeolie (Cannabis Sativa Seed Oil)
  • det er en 2 i een’er, der er simpelthen så effektiv og DRØJ.

Murad

Jeg er så glad for Murad, og har købt Dr.Murad’s serie igennem mange år. Jeg køber ALTID produkterne, når der er minus 20 eller bedst -25 %. Produkterne er så effektive og drøje. “Kugle”-serum er jeg stor fan af, og ønsker mig en ny. Jeg har brugt en op, og med god effekt på øjenomgivelser og ansigtet in generel. Jeg siger jer, det er lækkert at bruge to i en, når det er SÅ GODT. Den der “natteserum” med enzymer, giver så blød og flot en hud.

Hermed håber jeg, at jeg har givet jer inspiration til jeres næste serum – den ene eller anden (eller begge – hvis I har behovet).

Møs fra Ibbe

.

1 Comment
  1. Jeg er vild med Dr. Murad men er skuffet over at han ikke længere er bag brandet😓

Leave a Reply

Your email address will not be published.