Når vi kan igen

Når vi kan igen

Når Fjolle og jeg kan igen, starter vi med at køre nogle ture på scooteren. Det varer en god stund inden jeg kommer ud at gå med ham. Det har jeg erkendt.

Fjolle

er verdens nemmeste hund at gå med – for mig. Han er ikke ligesom Blop var (en der trak hårdt fremad – altid hårdt fremad). Fjolle følger mig. Han kan have udfald og angst på turen, men han følger mig. Årh hvor jeg savner at gå med ham (også selvom det bliver på scooter en god stund).

Jeg sluger alle smerter for hans skyld, og for Jans skyld og for min egen. Jeg vil så gerne gå igen. Idag skal jeg til genoptræning (om lidt). Jeg bliver henter af Flex Trafik, der fragter mig og min kørestol i en trappemaskine. Så kører vi afsted til min fys i Sundhedscenteret. Idag håber jeg, at jeg igen skal cykle – og jeg har helt ondt i maven ved tanken om, mine ben vil det samme som jeg; nemlig cykle på motionscykel og træne på trapper.

Det kommer an på graden af spasticitet idag og ødemer i knæet. Jeg skal nok melde retur, når jeg kommer hjem igen…

Billedet er fra forrige år, hvor jeg var i Frb Have med en veninde. Det kæmper jeg for at kunne igen – stå i græs med Fjolle og nyde livet udenfor – med veninder…

Ha’ en dejlig soldag venner.

Møs fra Ibbe

5 Comments
  1. det lykkes,Det tror jeg på. ville også være det hårdst hvis jeg ikke kunne gå med min hund .

Leave a Reply

Your email address will not be published.