Nilens Jord Det handler om bryn

Reklame

Nilens Jord Bryn 

I ved, at jeg er vild med Nilens Jord’s brynprodukter, især Brow Powder, men nu er Brow Auto Pen og Brow Fix min nye gode venner. De er nemlig “idiotsikret”, ja ja grimt ord, men helt seriøst, de er til alle – også nybegyndere indenfor bryn-faget.

Fokus på bryn er nemlig kommet for at blive. Jeg har hørt, at de buskede bryn bliver endnu mere buskede og tydelige i efteråret 2019…

Den store efterspørgsmål på brynprodukter kræver et større udvalg og mange nuancer. Det har Nilens Jord indset. Derfor er der et bredere udvalg nu. 

 1. Der er Brow Lineren til kr 99. Den findes nu i 4 nuancer,
  Brow liner Blond 201 + Medium Brown 204 + Dark Brown 206
  Brow liner Light Brown 203
  Om: Brownliner har en unik blød konsistens, der gør det nemt at farve og definere brynene. Den har en skråpensel i enden, der er perfekt til at tone farven ud med.
  God til dem der bare kan lide en almindelig god blyant
 2. Der er Brow Auto Pen til kr 120. (min venindes favorit – hun elsker den og den får hende til at tegne bryn hver dag)
  Brow Auto Pen Light Brown 214, Grey 217 + Blond 213 +
  Brow Auto Pen Medium Brown 216 (det er den, jeg bruger)
  Om: Supergod. Med en blød konsistens, der gør det nemt at forme og definere brynene. Med skruemekanisme og børste der fint reder brynene. 
 3. Der er Brow Powder til kr 180. Den findes i 4 nuancer (se billede)                                                                                                                                              Om: Brynpudder er til dem, der elsker brows on fleek, der kan opnås helt ekstrem perfektion med brynpudder. Nilens Jord Brow Powder er silkeblød og har en fyldig tekstur, der får brynene til at synes kraftig og blødere. Den medfølgende skråpensel gør det nemt at forme og fylde brynene.
 4. Der er Brow Fix. Brow Fix fra Nilens Jord gør det nemt at forme, farve og holde brynene fikseret hele dagen. Jeg er vild med denne her. Findes i to farver. Kr 135-

Det er smag og behag, hvilke redskaber vi bedst kan lide at definere vores bryn med. Jeg bruger ALLE former. Det afhænger af dagen, hvad jeg bruger. Den der Brow Auto Pen vil jeg inderligt råde Jer til at tjekke ud i butikkerne. I kan se det hele online på Nilensjord.dk. 

Møs og god søndag  venner,

Ibbe    

PS: Husk Nilens Jord er uden parfume, Allergy Certified og af høj kvalitet. God dansk makeup – og hudpleje. Varm anbefaling fra mig. 

“Don’t let anyone dull your shining light”

#nilensjord #brows #browautopen #browpowder

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>