Nilens Jord nyheder I skal møde nu

Nye lækkerier fra Nilens Jord

Jeg var lige i Matas i Grenå, og jeg så, at mange af Nilens Jord-efterårsnyheder var kommet. Wuhu. Inden jeg præsenterer jer for nogle af dem, vil jeg altså gerne lige fortælle, at jeg nu endelig har fået testet de tre nyeste rense-produkter.

Derfor starter jeg lige med at fortælle om dem (sommernyheder):

Har I fået set de forholdsvis nye AllergyCertified-Nilens Jord-renseprodukter? Ved I, at hele Nilens Jord’s renseserie har AllergyCertified-certifikatet? Faktisk har hele hudpleje-serien Allergycertified-logoet.

De tre nyheder, jeg har testet er;

  1. Cleansing Foam 150 ml kr 190. Det er en skøn, mild og uparfumeret skum, der pumpes ud i hånden. Den er fyldig, og den fjerner med lethed støv, makeup og snavs fra huden. Det fyldige skum tilfører huden pleje og fugt fra aktive ingredienser som panthenol, hvedeprotein, kamille, spirulina og havtorn.
  2. Cleansing Gel 125 ml kr 190. Når gelen masseres ind i den fugtige hud, udvikler den en blød, cremet skum der blidt renser huden og tilfører fugt og pleje fra aktive ingredienser som arganolie, abrikoskerneolie, spirulina og saccharide isomerate.
  3. Face Scrub 100 ml kr 145. Dette er min yndling (og Jans). Det er en af de bedste scrubs til ansigtet, jeg nogensinde har brugt. Skynd Jer ned og få en prøve venner. Skrubbekornene er fra naturlig silica mineral, der er skånsomme mod huden. Samtidig tilfører skrubbecremen den exfolierede hud masser af fugt og pleje fra aktive ingredienser som shea butter og saccharide isomerate, så man ikke er stram i masken efter brug (so to speak). Face Scrub indeholder plejende ingredienser, som huden nyder; E-vitamin, rødalge, magnesium og blåalger.

Og så var der de aktuelle nyheder:

nilens_jord_liquid_concealer_coco_437_dkk145nilens_jord_liquid_concealer_hazel_439_dkk145

Der var en LIQUID CONCEALER – NYHED – til kr 145.
Den nye Liquid Concealer er en korrigerende flydende concealer, der kommer i to nuancer: Coco No. 437 og Hazel No. 439. Den har en medium dækkeevne med en cremet og fløjlsblød finish. Produktet indeholder actimoist planteekstrakt, der reparerer og fugter sart hud omkring øjnene. Liquid Concealer dækker uensartet hud og med sin lysende effekt er den perfekt til dækning af mørke rande under øjnene. Den må I tjekke ud hurtigst muligt. Den er nem at tone med, og den klatter ikke.

nilens_jord_chubby_concealer_ceder_449_dkk145nilens_jord_chubby_concealer_wheat_447_dkk145

Så så jeg en CHUBBY CONCEALER – NYHED – til kr 145.
Denne korrigerende concealer stift kommer i to nuancer: Wheat 447 og Cedar 449. Concealeren har en medium dækkeevne og en fløjlsblød finish. Chubby Concealer indeholder udvalgte naturlige ingredienser som plejende olivenolie og E-vitamin. Concealeren dækker uensartet hud og misfarvninger i ansigtet. Den er lidt fed i det (ikke for fed), så den egner sig godt til tør hud, der gerne vil skjule lidt uperfekt i ansigtet.

nilens_jord_second_skin_serum_foundation_tan_550_dkk275

Der er også en helt ny farve (550) i- SECOND SKIN FOUNDATION – kr 275.
Det er den vandbaserede og oliefri foundation, der nu kommer i en ny nuance. Foundationen indeholder plejende serum af vitamin A, C, E og hyaluronsyre, og skal blendes let ind i huden med fingrene eller med en pensel. Giver en naturlige dækevne og en semi mat finish. Den må I ind og mærke. Få en prøve. Se den nye farve  (Tan 550), der nu er den mørkeste (det er vi mange, der er glade for, for de tre andre farver er alt for lyse – selv til mig. Tan er fin nu, hvor jeg har sommerglød.

Dette var blot et lille udvalg af de mange nyheder Nilens Jord præsenterer for os i år.

Husk at kigge i butikkerne efter Nilens Jord-nyheder.

IB TIP: Hvis I endnu ikke har købt en Chubby læbestift, så vil jeg inderligt anbefale jer at købe en. Den findes i seks farver.Mine to yndlige hedder Scarlet og Mellow.

skaermbillede-2016-09-13-kl-21-26-47

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>