NiveaQ10 hitter i hele verden 

Nivea Q10 hitter over hele verden

250 ml Q10 In shower gel (fra Italy)

100 ml Q10 plus håndcreme kr 39,95

50 ml Q10 plus energizing dag creme spf 15 (nyhed)

15 ml Q10 plus øjencreme

200 ml Q10 Energy + cellulite gel-creme kr 89,95

HVORFOR Q10: Co-enzym Q10 er et naturligt, vitamin-lignende stof, som findes i alle kroppens celler. Det spiller en central rolle for cellens stofskifte. Q10 stopper frie radikaler fra at ødelægge cellerne. Kroppens egen produktion af co-enzym Q10 falder med alderen, og bla derfor er co-enzym Q10 en vigtig ingrediens i hudplejeprodukter.

HVORFOR NIVEA: Gode priser. Fine produkter, især er jeg jo In-shower-fan, og Cellulite-gel-creamen er så skøn her i sommertiden på ben og lår (og vom). Q10 In-shower har jeg fået af en der bor i Rom (tak Vibe – hun kom lige forbi herhjemme til rester i sidste uge – og havde den med fra Italy som gave til mig – juhu). Den kan ikke fås i Danmark (endnu?! – vi må håbe, at den kommer – den er skøøøøøn).

HVORNÅR NIVEA: Jeg køber, når der er tilbud på In-showers, dagcremer etc. Jeg bruger primært kropsplejen til mig selv, og ansigtsplejen bruger jeg som gaver (eller til mig selv når der er lavvande i kassen høhø). Jan og jeg kan begge bruge Q10 dagcremerne – især energizer-udgaverne (både den med og uden faktor), de fedter ikke, fugter optimalt – og jeg kan bruge dem sammen med makeup uden at de nulrer. Jeg elsker duften af Nivea-cremerne. Det har jeg sagt og skrevet før. Der er gode minder i Nivea for mig.

NiveaQ10 er et hit i hele verden.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>