Nye parfumer derude – lige nu

Sponsoreret* (dvs nogle er sendt til test)

Nye parfumer derude – lige nu

Der er i hvert fald fem nye parfumer derude lige nu. Der er;

  • den til den ekstravagante pudderdåse
  • den til uldtrøjepigen, der elsker en god bog foran en pejs
  • den til storbypigen, der kender “de rigtige”
  • den til luksusdyret (miiiig tihi)
  • den til romantikeren, der bare vil kysses og elskes

Vi starter med den til den ekstravagante pudderdåse

Viva La Juicy Glacé

Hvis I elsker pink og pudderkvaste og en sødlig duft af “ungdom”, så er Glacé fra Juicy Couture lige noget for jer. Den er inspireret af en verden med frossen skønhed. Viva La Juicy Glacé indeholder kølige strejf af frossen mandarin, frostklare solbærblade og pæresorbet. Noterne af jasmin i kombination med varm vanilje og dyb sandeltræ, skaber en perfekt afbalanceret duft, der kan bruges hele året rundt. Det er mit bud på en rigtig tøseduft til pigen – eller den voksne kvinde, der bare har hang til pink og pudderdåsesager.

Den til uldtrøjepigen*, der elsker en god bog foran en pejs

Clean Warm Cashmere (lige på trapperne) er frisk og varm på samme tid. Et musthave item, hvis I allerede har Clean i hjertet. Det er en Limited edition duft, så her gælder først til mølle princippet.

Vi taler bergamotte, blodappelsin, solbær i toppen. I midten er der iris og afrikansk orkidé. Duftens bund har vetiver og cedertræ samt et strejf af moskus. Så blid, ”blød og ja en ret vamset duft – UDEN AT VÆRE TUNG. Tror vi er mange, der ikke kan ”leve” uden denne “uldtrøje” dette efterår. Prøv den i butikkerne. YUMMI. 30 ml kr 395. Vigtig viden: Jeg synes, at den er friskere end Clean Cashmere duften – og mere tør. Tjek den ud – i din tud.

Fås i Magasin, Matas og hos andre udvalgte forhandlere. *Den er også til mænd

Den til storbypigen OG MANDEN, der kender “de rigtige”

SG79 STHLM No 6 (lige på trapperne)

SG79 No6 er storbybyens duft – i hvert fald til hende eller ham der kender til parfumens eksistens. Det er den svenske parfume, der har mange fans – og der er mange varianter af den. Denne her er den nyeste; No6. Den er skabt til både kvinden og manden (og den er god på Jan). En komposition af rose, orangeblomst, vanilje, rav, ”blød nougat” og moskus. Hvis I er til varme lidt pudrede moderne dufte, der ikke dufter gængs, men stadig er vildt lækre, så find SG79 derude i livet. Jeg ved, at de har dem i Magasin. 15 ml kr 245, 30 ml kr 395 og 50 ml kr 595

Den til luksusdyret (miiiig tihi)

Prada La Femme Intense (købt i Cph lufthavn)

La Femme Intense Prada Intense er en varm og indbydende delikat duft, med en sensuel og orientalsk kvalitet. Duftens intensitet kommer fra tuberose, ylang-ylang og patchouli i hjertet af kompositionen. La Femme Prada Intense er en sanselig og sesxet duftrejse, som udfolder sig elegant, uden at miste sin (blærerøvs) majestætiske aura fra Prada huset.

Jeg duftede til den hos Stine i Matas Frb C, og jeg blev forelsket. Jeg købte den i CPH lufthavn, da vi rejste til Kreta, og jeg elsker den, og Jan elsker elsker elsker den – på mig. Jeg bli’r en frækkert, når jeg tager den på haha. Den går ind på hylden, hvor OPIUM, COCO NOIR, SISLEY SOIR DE LUNE & JO MALONE DARK AMBER står… 50 ml kr 795.

Den til romantikeren, der bare vil kysses og elskes

Yves Rocher Oui à l’Amour 50 ml + en rød læbestift kr 289 (spec.tilbud – normpris kr 549)

Oui à l’Amour er romantisk, rørende og rar. Det er et fint møde mellem  friskhed og sensualitet. De sprøde topnoter af angelicablomst fremhæver den naturlige femininitet hos rosen i hjertenoten. Denne fine, franske kombination hviler på varme af tonkabønne og cedertræ. Der er tale om en romantisk, frisk og orientalsk blomsterduft, som råber kys mig elskede. Jeg er vild med den. Der er også lidt jordbærsovs og en stor buket røde roser over den, og det er lige mig – for tiden. Kartonen er fra bæredygtigt dyrkede skove. Flakonen er så fin med en præget diamant i. Læbestiften er Rouge Vertigo no 56 satin. Bestilles online hos Yves Rocher.

Parfumer og Facebook

Jeg vil lige sige, at I er de bedste. Tak for alle jeres input om parfumer, DE SENEST KØBTE, som I har skrevet så fint om på Facebook. Hvis I lige tager jer tiden til at skimte det indlæg igennem, kan I se hvor ens, I er, og hvor forskellige I er. Det er jo præcis dét, jeg elsker. Jeg ved godt mine parfume blogindlæg er INSPIRATION, og jeg vil altid gerne lave dem, for jeg kan desværre ikke stå i en butik og sælge parfumer til jer. Jeg kan ikke give jer prøve-rør med hjem. Hvor end jeg gerne ville. Jeg KAN dog, skrive om parfumerne, så I ved, hvad der er at finde derude, og så kan I selv hoppe på jernhesten eller toget, og spurte afsted og finde nogle prøver. GOD JAGT derude venner, og vælger I, at benytte tilbuddet fra Yves Rocher, så må I stole på mine ord om parfumen – og den flotte røde læbestift. Miaw.

God dag venner

Møs fra Ibbe og husk at lade verden glimre.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>