Øko hos Stella på Frederiksberg

 Øko hos Stella på Frederiksberg

I ved jeg har været hos Stella før. Det var der jeg fik fjernet overskæg med threading (se her). Idag er Stella stadig Stella, men hun har en mission, en vision og en passion, Hun har lavet Beauty Avenue endnu grønnere, endnu mere bæredygtig og endnu mere “ren”. Hun har skiftet brands ud, skiftet fra konventionelle vatrondeller til økologiske, skiftet threading-trådene ud til økologiske, lavet almindelig talkum (der bruges til voksning) ud af majsstivelse og andre sundere alternativer… Hun har ændret kurs og vil med Beauty Avenue være en grøn, miljøvenlig, bæredygtig og økologisk SPA-verden. Et sted hvor du stadig kan få farvet dine bryn, du stadig kan få fjernet hår alle steder, etc – et “øko-skønhedssted” fuld af varme og rene linjer! – med behandlinger i verdensklasse – uden kemi – uden hormonforstyrrende stoffer …

Af mærker er der i huset: Intelligent Nutrients, Nveyeco og Acqurellas. Jeg kender (og elsker) Nveyeco, men har endnu ikke prøvet Intelligent Nutrients, så det vil jeg prøve. Den vandbaserede neglelak har jeg prøvet, og jeg er nødt til at få dem prøvet igen, for jeg har hørt, at de er forbedrede…

Denne blogpost for at sige “Hej hør lige her, vil du være sikker på økologi uden kemi og uden bullshit, så kig ind hos Beauty Avenue, og mød en “ren verden”, hvor du kan blive forkælet og krop og sjæl finde ro uden forstyrrende stoffer”. Kig på hjemmesiden HER og se de forskellige behandlinger.

Igår var jeg til event hos Beauty Avenue, hvor vi blev mødt af et stjerne-opmærksomt, varmt og venligt personale. Alle meget passionerede uden at være “hellige”. Vi fik veganske snacks og økologiske flødeboller og chokolade. Vi fik indsigt i Stellas nye vej – og måden hun havde fundet den på. Hun var blevet inspireret af Horst. Jeg forstår hende. Smukt at mærke, når andres menneskers mission bliver til vision og nye veje. Meget smukt.

BEAUTY AVENUE SPA & BROW BAR siger:

“Vi tror på holistisk skønhed
Hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar tror vi på en holistisk og naturlig tilgang til skønhed. Vi ønsker at hjælpe vores gæster med at finde balance i livet ved at få alle til at føle sig smukke – og se smukke ud.

Beauty Avenue er et hus dedikeret til dette formål. Et varmt og plejende tilflugtssted for krop og sind, langt væk fra den travle hverdag og vejrets krævende skift.

Du kan nære din krop med en forkælende spa-behandling, der er skræddersyet specifikt til dine behov. Eller prøve en effektiv behandling, der giver dig ren, strålende hud eller perfekt formede bryn.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.