Øko og naturlig makeup der holder

Øko makeup der holder

I ved, at jeg er glad for et naturligt look. Jeg vil gerne bruge makeup. Jeg elsker at lege med makeup. Jeg vil gerne bruge naturlige og økologiske produkter. De skal være ligeså gode som ikke-økologiske produkter, før jeg er fan. Jeg vil i den kommende tid dele en masse gode økologiske makeup-produkter med jer.

Jeg starter med de her seks produkter;

Lakshmi

Lakshmi er italiensk, økologisk og ayurvedisk. Lakshmi fås hos udvalgte forhandlere og på en webshop.

Lakshmi mascara – en supergod, holdbar økologisk mascara. Prisen er kr 236. Den minder om en god luksus mascara fra eks.vis Rubinstein, men den er økologisk. Skøn børste. Jeg bruger den ovenpå en primer (Dior eller min yndling).

Lakshmi foundation 02 kr 275 for 30 ml. Ret dejlig tør foundation, der dækker fantastisk.

Aveda

Jeg ville ønske, at Aveda var mere tilgængelig, for jeg er vild med de fleste af deres makeupprodukter, især Aveda lipgloss, Aveda øjenskygge, Aveda kohl’s og Aveda’s læbestifter. Så når I finder det ude i verden – online eller IRL, så undersøg Aveda’s udvalg, og se om det frister for dig. Denne lipgloss er en gammel sag fra et look, og jeg har genfundet den i USA, hvor en veninde har haft tre stk med hjem til mig.

Ecooking

Ecooking’s lipgloss er blevet min lille darling, som jeg først købte selv, så fik jeg en tilsendt, og så har jeg købt tre (til gaver). Det er så vidunderlig en lipgloss med pleje og let farve. Den koster kr 69, og jeg vil anbefale ALLE, der gider putte finger i bøtte; KØB DEN NU, få den bare prøvet. Åh så god.

Benecos

Benecos Trio Blush  59 kr

Jeg køber ALT MIT BENECOS selv – enten i Rødovre Centret’s helsebiks eller hos Greenskin på Gl.Kongevej. Økologisk certificeret af BDIH. Mat silkeblød blush. Giver en flot finish, let at arbejde med.

Den består af 3 matchende farver: en lysende ”peachy pink” – en lys ”rosy champagne” – en mat rosewood”. Jeg mikser farverne og kommer på rosen/æble-kind – og lidt ovenpå bronzer som contour. Den er så smuk – og til 59 kroner. JA TAK. Tjek Benecos ud, når I falder over det. I kan få hele serien online hos Magasin. 100% naturlig UDEN: Parabener, mineralske olier, Silikone, PEG, syntetisk farve, duft og konservering.

Der er lige kommet en flot bronzer (i to farver), som jeg skal have tjekket ud…

Pür

Det er en skøn mineralsk eyebase, der bare giver lidt let shine til mine øjenlåg. Den fungerer også godt som både base- og topcoat. Kr 260. Den er lidt vel dyr. Jeg har fået den ved en event.

Pür cosmetics er en mineral makeup-serie. Fås hos udvalgte kosmetologer og online hos HELLE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>