Code Beautiful – har de den perfekte mascara?

skaermbillede-2016-11-05-kl-07-54-05skaermbillede-2016-11-05-kl-07-54-30

 

Code Beautiful VLM – er det den perfekte mascara?

Code VLM – måske verdens bedste mascara?

Prøv at hør’ her; det er så individuelt med mascara-kærlighed. Det har jeg skrevet til jer før. Er Code VLM og Code FFL gode? Ja, det må jeg sige. De er sindsygt gode – sammen.   De giver lange og tætte vipper, og de sidder virkelig godt hele dagen. Der er med garanti ingen panda-effekt over øjnene – heller ikke ved mig med tunge, gamle øjenlåg.

Lad mig lige fortælle lidt om dem;

CODE VLM er en sort fiberbaseret mascara.

Den er designet til at dække vipperne med bare et enkelt lag og giver et godt vippeløft som holder hele dagen. Der kan også lægges flere lag uden sammenklumning.

Den volumenskabende formular giver ikke bare fylde og længde, men indeholder også fugtende og blødgørende planteolier, samt vitamin B og E, som styrker vippernes vækst og beskytter dem mod at knække.

De fine, smidige og bløde nylonfibre lægger sig perfekt langs vipperne uden at stritte, ”knække” i spidsen eller drysse (i modsætning til bomuldsfibre som ofte kan være svære at få til at makke ret).

BØRSTEN; CODE Beautiful´s børste er designet til at fange hvert eneste vippehår fra inderst til yderst.

CODE VLM er modstandsdygtig overfor vand, så den holder nemt til en tudetur, et grineflip eller en regnfuld cykeltur gennem byen.

DEN ULTIMATIVE TEKNIK OG HEMMELIGHEDEN BAG DET BEDSTE RESULTAT:

Prøv CODE Beautifuls ROOTSWRIGGLE – AND ROLL teknik

ROOTS: Læg børsten så tæt på rødderne som muligt.
WRIGGLE: Vrik børsten godt frem og tilbage flere gange helt inde ved vippekanten.
ROLL: Børst derefter flere gange fra roden og opefter med rullende bevægelser.

Det er rigtig nok, men samtidigt også en teknik, jeg i forvejen bruger. Jeg viser jer det i en video – en af dagene – på min FBside.

skaermbillede-2016-11-05-kl-08-00-50skaermbillede-2016-11-05-kl-08-01-06

For at opnå det helt perfekte resultat skal CODE VVL lege med CODE FFL.

CODE FFL anvendes som primer under din helt egen favoritmascara – og vil forbedre resultatet af en hvilken som helst mascara. Den rammer tæt op af min yndingsmascaraprimer fra Christian Dior – meget tæt. Der er ingen andre, der er kommet så tæt på. For den kan det, som Dior’s kan; give meget på med et strøg og bevare vippen smidig.

CODE FFL er en nylonfiberbaseret fyldig og cremet, lys brun formular med volumenskabende egenskaber, som plumper, og giver fylde, længde og vippebuk til hver eneste vippehår, inden brug af mascara. Den indeholder desuden blødgørende og fugtgivende ingredienser som beskytter hvert eneste vippehår mod udtørring og mod at knække. Du kan påføre CODE FFL én gang, eller flere for et mere dramatisk look, uden at den klumper eller klistrer vipperne sammen.

IB SYS’: Fedt de er kommet til Danmark. Har fulgt lidt med via Engelske medier. Lange, tætte, fyldige, buede vipper er jo for pokker et hit. Jeg har afprøvet den på mine lange vipper (længde med M2Beauté), og de bliver så flotte, og holder hele dagen uden afsmitning. Nanna har prøvet. Hun har korte vipper, og effekten var ikke så synlig på hende, men hun sagde også “den er nem at påføre, og smitter ikke af, og havde jeg længere vipper, ville jeg købe den”.

Øjenvipper og øjenbryn er the bomb. De skal være on fleek eller on false – kind of. Altså nogle får vipper sat på, sætter selv vipper på, andre bruger en god mascara og en primer etc etc. Hvis I er til det sidste, og I gerne vil prøve noget nyt, så kan jeg kun sige “KØB ET SÆT” eller “Køb primeren/FFL”.

“Har Code Beautiful så den bedste mascara Ibbe?”, det kan jeg jo ikke besvare, da vi alle har vores yndlings mascara – eller leder efter den. Men god, det er den – og primeren, som sagt, helt i Dior’s liga…

#codebeautiful #mascara #primer

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>