Ole Henriksen rensecreme til tør hud

OH Wonderfeel

Annonce

Ole Henriksen rensecreme til tør hud

Nurture Wonderfeel Double Cleanser hedder den nye rensecreme fra Ole Henriksen. Den er endnu et medlem i Nurture-familien – Ole H’s serie til den sarte og tørre hud. Jeg er ikke sart, jeg er tør, og har altid så gerne villet prøve denne serie. Jeg har været i Matas efter en lille prøve på dagcremen (som jeg har sat billede og link ind til nederst). Den var så lækker; rig, blødgørende, velduftende og mums. Min hud elskede den. Har I prøvet den?

Rensecreme, der dufter af solbær

Wonderfeel Double Cleanser fjerner nemt makeup og renser huden i ét nemt trin. Kan også bruges ved øjnene – uden at svie.

Den klassiske rensecreme (som vi kender den) er optimeret med dette produkt. Vi får den lækre duft, vi får en spaoplevelse og huden efterlades ren OG blød.

Rensecreme i gamle dage var lanolin-fed og efterlod huden tung, træt og too creasy. Ole’s  lette og innovative udgave er spækket med lindrende og fugtgivende ingredienser, der giver rensecremen en anden luksuriøs oplevelse.

Rensecremen fjerner effektivt snavs, olie og makeup, samtidig med at den tilfører huden masser af pleje.

Med Wonderfeel kan vi rense og pleje huden super skånsomt, uden af der efterlades snaskede fedtrester. Der er helt klart den smukke Ole Glow™ efter brug. Lavet til tør og sart hud – men kan bruges af alle, der engang imellem ønsker at rense med rensecreme.

Indhold

  • olivenolie
  • hjulkroneolie
  • solbærekstrakt
  • rød solhat (antiinflammatorisk – beroligende)
  • B8 + B3
  • fermeteret grønt
  • morgenfrue
  • abrikoskerneolie
  • naturlige parfumestoffer (bla fra citrus samt solbær)
  • etc

I pakken er der en skøn vaskeklud, der kan vaskes ved 60 grader. Den er rar. Jeg bruger vaskeklude hver dag – og jeg har mange forskellige. Jeg elsker at bruge Ole Henriksen’s (ville dog ønske, at den var lidt større – men det er jo pga mit store hoved haha).

Nurture Me creme med hybenrosenolie
Wonderfeel med klud

Ib’ synes

Cremen er hvid og tæt – men let, når den kommer ud af tuben. Den er velduftende og så blød, som jeg synes, at en god rensecreme skal være. Een omgang rens er nok, så er makeuprester væk (dog skal jeg efterrense omkring øjnene, hvis jeg har meget øjenmakeup på – og det gør jeg alligevel med en oliefri øjenmakeupfjerner), og huden føles noget så ren og rar. I ved allerede, at jeg er en rensecreme-type, ligesom jeg også er en vaskegele-type – en wipes-type – en micellar-pige etc. Jeg går op i god rens. Mange af jer dejlige herinde elsker Ole Henriksen (selvfølgelig), og bruger allerede hans produkter. Nu kan I købe WONDERFEEL, hvis I er til rensecreme og jeres hud er tør og sart. Den koster kr 255 – og det er en fin pris. Den er drøj i brug.

Møs og tjek den ud på hylderne hos alle forhandlere i Dk nu

Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>