Parfume med granatæble

Reklame

Parfume med granatæble fra Elizabeth Arden

Denne parfume må jeg lige dele med jer, for den har jeg købt – og er så glad for. Ja, I ved, at jeg er glad for Arden’s Green- og White Tea-parfumer. Green Tea Pomegranate er en frisk duft med topnoter af bl.a. granatæble og bergamotte. Den friske duft leder tankerne hen på en varm solskinsdag fyldt med granatæble, sjov, dans og sommervarme. Prisen er “overskuelig” – 50 ml kr 265 og 100 ml kr 380.

Topnoterne er granatæble, bergamotte

Hjertenoterne er Grøn te og violblade

Bundnoterne er moskus og hindbærblomst

Lov mig at I finder den derude. Er den ikke flot i flakonen? Så bare vent til I sniffer. Den når ikke op på White Tea-niveau (den kan bruges hele året), men som sommerduft er den yderst henrivende (og må på hud, sommerkjole, bag på knæene og i håret).

Knus fra Ibbe

4 Comments
  1. Jeg kan også lide Elisabeth Arden dufte, især Red Door.
    Men denne vil jeg da lige skrive mig bag øret, granatæble er en frisk og go duft 🙂
    Aften hilsner og håber du har det lidt bedre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>