Prinsessedrømme med Juicy Couture

Juicy_Couture_Viva_La_Juicy_Ros_eacute__Eau_de_Parfum_30ml_1453992622
Viva La Juicy Rosé sammen med Clinique POP Lacquer Lip Colour Primer 07 Go-Go Pop
Sponsoreret*

Viva La Juicy Rosé

Da jeg så flakonen HER, besvimede jeg lidt. Den er så smuk, kær og girly altså. Som I ved (herfra), har jeg noget med Juicy Couture. Det tiltaler mig. Jeg var med på vognen, lige fra Juicy Couture blev lanceret i Danmark, som efterhånden er nogle år siden… Jeg fik den sendt* med posten engang i februar, og jeg har været ivrig bruger af Viva La Juicy Rosé siden. Det er sjovt, for det er sådan en, hvor “folk” spø’r “hva har du på idag af parfume?”. Fordi den er både frisk, sød og meget feminin. Dette er en duft rigtig mange, vil kunne lide. I må ud og finde en butik der fører Juicy Couture, og der må I bede om en prøve på “den nye” Viva La Juicy Rosé.

Viva La Juicy Rosé er til kvinden, der kan lide det, der er lidt let, lidt delikat uden at være tungt. “Hun ser verden gennem et rosafarvet skær, og fejrer livet de mest bemærkelsesværdige steder.”  Det ku’ være mig da .”Let som en brise forsvinder Juicy Couture-pigen til en vidunderlig oase, hvor hun bader i glitrende solskin og lyserøde champagnebobler”. Det kunne også være mig, og jeg ser det nu for mig, og jeg fniser…

Siden lanceringen i 2008 af Viva La Juicy, har den ikoniske duft givet anledning til en række uforglemmelige dufte – såsom Viva La Juicy Noir og Viva La Juicy Gold Couture.

”Duften er som et boost af femininitet. Som de små bobler i champagne, er det en elegant hyldest” – siger Honorine Blanc, Juicy Coutures Parfumør.
Viva La Juicy Rosé en frisk nyfortolkning af den klassiske duft. Som en forårshyldest til den evigt sprudlende Viva-Pige, er Viva La Juicy Rosé en uimodståelig duftsammensætning af honningduftende pink blomster med et strejf af frisk citrus og sensuel amber. “Duften indfanger til perfektion Viva La Juicy Rosé musens sprudlende personlighed og levende verden”.

Topnote:
Det første duftindtryk er friske frugtagtige noter af italiensk mandarin og pære i perfekt kombination med  jasminkronblade

Hjertenote:
Duftens hjerte dannes af en skøn duft af roser med hvid bonderose og jasmine sambac, der leder tankerne hen på en god havefest.

Bundnote:
Med et strejf af dekadent Ambrox, sensuel Orris Absolu og varm Benzoin, giver duften Rosé-Pigen en følelse af “tigermis”.

Designet
Designet er inspireret af den ikoniske Viva La Juicy flakon med ombré effekt i pink til strålende guld, der differentierer Viva La Juicy Rosé fra kollektionen Viva La Juicy. Flakonen er udsmykket med en smuk pink sløjfe, der symbolisere den feminine og friske duft. Jeg indrømmer det gerne; min står i stuen, og Jan har tilladt det, fordi den er så pæn…

Viva La Juicy Rosé Eau de Parfum
100 ml 745 kr. (god pris for en 100 ml!)
50 ml 550 kr.
30 ml 395 kr.

Fås bla i Magasin – lige HER

“Om Juicy Couture
Juicy Couture er et glamourøst livsstilsbrand til fashionistaen. Juicy Couture-mærket blev født i Los Angeles og afspejler byens farverige liv ved at bruge couture i hverdagen og give design et element af overraskelse. Det globale fænomen betegnes som et afslappet luksusbrand med et sortiment, der spænder lige fra tøj til kvinder, piger og babyer til håndtasker, sko, undertøj, badetøj, dufte, accessories og smykker.
Juicy Couture fås i ca. 200 Juicy Couture-forretninger, Juicy Couture-outlets og udvalgte stormagasiner i omkring 25 lande.”

#parfumer #parfume #vivalajuicyrosé #juicycouture

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.