Rejsesæt – hvis I vil ha’dem?

Comfort Zone rejsesæt

Annonce

Rejsesæt til ferien – hvis I vil ha’ dem?

I kan købe et rejsesæt – nærmest any where – plastbeholdere, hvor I kan fylde dét I bruger derhjemme over i nogle beholdere, og så tage det med på ferien. Eller I kan gøre, som jeg gør; købe nogle rejsesæt, som I kan have med.

Sådan har jeg altid gjort. Jeg synes, at det er så lækkert, at ferie ikke er hverdag – og dét jeg plejer. Jeg kan virkelig godt lide, at det er produkter, jeg kender – men måske ikke har brugt en stund, og derfor er de fede at have med på ferie (gode minder og huden holder ferie fra hverdagen). Det er klart, at hvis I er multiallergiske, så hold jer til det I bruger derhjemme – men er I glade for forskellige produkter, så gå efter jeres favorit-brands i rejsestørrelser. Der er nemlig mange firmaer, der laver rejsesæt/rejsestørrelser. Det gælder om at finde dem – og gemme dem (købe ind i løbet af året) – og så pakke dem i kufferten til ferien.

Jeg vil vise jer nogle af mine rejsestørrelser – mine rejsesæt (nogle har jeg købt – nogle har jeg modtaget til test).

Comfort Zone hudpleje-sæt

comfort zone introducerer ialt fire forskellige In-Flight travel kits i et begrænset antal. De fås hos udvalgte forhandlere – og online hos Comfort Zone.dk. Hvert kit indeholder fire hudplejeprodukter i rejsestørrelser – lige til at tage med i flyet. Der er et kit til ethvert behov:

IN-FLIGHT BLUE SKIES AHEAD KIT 
Et fugtgivende kit specielt sammensat til normal hud til tør hud.

IN-FLIGHT CLEAR SKIES FORECASTED KIT
Et dybderensende kit specielt sammensat til kombineret hud samt hud med tendens til akne.

IN-FLIGHT GOODBYE TURBULENCE KIT 
Et lindrende og beroligende kit specielt sammensat til sart og sensitiv hud.

IN-FLIGHT UPGRADE KIT (som er det, jeg har modtaget – YES)
Et fornyende, anti-age kit specielt til sammensat til voksen hud.

[comfort zone] IN-FLIGHT TRAVEL KITS, 195 kr. vejl.

Forhandlerinfo: 33 32 33 22

Exuviance

Jeg køber altid Exuviance rejsekit’s, når jeg ser dem. Jeg har fået et tilsendt i år, og ellers køber jeg dem, når jeg er i klinikken. For det er altid gode priser for mange rejsestørrelser – både til krop og ansigt har jeg købt – gennem tiden.

I kan finde Exuviance-forhandlere ved at ringe til Tlf.:33 91 91 48 eller send en mail til Exuviance på info@exuviance.dk for oplysninger af en forhandler – tæt på dig. De kan også oplyse priser.

Exuviance rejsekit tør/sart hud – findes også til andre hudtyper

Jeg samler på rejsestørrelser

Jeg køber Avéne’s rejsestørrelser; micellarvand og kildevandmist. Jeg køber Matas rejsestørrelser; bodyshampoo’s og vandfast øjenmakeupfjerner (dén er god til ferien – med vandfast mascara). Jeg har lige købt Clarins’ vaskegele i rejsestørrelse hos Magasin til kr 79 – og jeg har håndcremerne fra sidste år – i små størrelser. Det er så fedt.

Og jeg har købt Nuxe rejsesæt til kroppen – til vores ferie til Kreta. Yummi.

Nuxe rejsesæt – tilbud kr 99

Hvis I vil have parfumeFRIT

Så kan jeg VARMT anbefale dette sæt fra danske ECOOKING – der bla fås i Matas.

Ecooking Luksus Starterkit indeholder; Rensegel 50 ml, Ansigtsmist 50 ml, Dagcreme 15 ml, Natcreme 15 ml, Multibalm 15 ml, Multi Olie 10 ml, Serum Kapsler, Wet Wipes 1 pk. Sættet koster kr 299.

Vi slutter på toppen

Nemlig i håret, og her må jeg igen igen anbefale jer enten dette sæt fra Sachajuan. Travel SetThickening indeholder 3 SACHAJUAN rejsestørrelser: Thickening shampoo 100 ml., Thickening Conditioner 100 ml., og Volume Powder 75 ml Pris 175 ellers køber jeg Wella’s sol-serie hos min frisør – i rejsestørrelser.

Sachajuan hår-rejsesæt <3
2 Comments
  1. Så mange fine bud:-)
    Jeg elsker de små udgave til feriens oplevelser:-)
    Aften hilsner til du og dine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>