Røde luksusprodukter til lavpris

Serum Vegétal fra Yves Rocher

Reklame (nogle af produkterne er genkøbt – nogle sendt til test)

Røde luksusprodukter til lavpris

Hvis der er een serie, der altid tager den hjem hos mig, så er det denne serie fra Yves Rocher. “Kan den fås i Matas?”. NEJ NEJ NEJ, den kan fås online hos Yves Rocher.

Yves Rocher bestilles online. Det er SHOP DERHJEMME til gode, fornuftige priser – og modtag med posten. Mellemledet med forhandler er sparet væk, og bla DERFOR kan produkterne sælges til LAV PRIS…

Jeg får ingen penge for at skrive dette til jer. Jeg har modtaget nogle produkter fra Yves Rocher – men det er det. Størstedelen af dét vi forbruger af Yves Rocher herhjemme (og det er meget) køber VI SELV…

Serum Vegétal (den røde linje)

Denne røde serie elsker jeg bare. Jeg er vild med alle delene i serien, MEN jeg vil ikke anbefale jer at købe hele serien. I kan bruge dét I har op, og så kan I overveje at teste nogle af produkterne i denne serie. Serien er til voksen hud, der har fået flotte linjer.

Serien er god til normal/kombineret hud og tør hud.  Hvis I har uren hud – og eller sart/tåler ikke parfume-hud, så har Yves Rocher andre fremragende serier til netop disse hudtyper.

Rensemælk og skintonic – mums
Dagcreme og natcreme

Anbefaling

Min anbefaling går på et tilbud, som min veninde oplyste mig om. “Sødte, jeg har lige shoppet serum, dagcreme og natcreme fra den der franske serie, hvor du siger, man skal shoppe, når man har brugt for mange penge på dyre produkter, der ikke virker effektivt nok. Jeg kom af med under 500 kroner. Tak Sødte”…

Jamen, hun skal slet ikke takke mig, men hun skal klappe sig selv på skulderen. For jeg mener virkelig, at der er penge at spare – og alligevel få god hud-pleje HJEM.

Dét sæt hun havde shoppet, var præcis fra denne røde linje, som jeg er stor fan af.

Sæt kr 479 (samlet værdi kr 1.097)

Sæt

Der er meget at spare på siden lige nu . I skal tjekke deres skønne SÆT ud. For der er tale om god, gedigen hudpleje – faktisk synes jeg, at det er kvalitet for kendere. Spørg mig, hvis I har tvivl om hudtyper og serier. Jeg er helt inde i alle serierne, da jeg har fulgt Yves Rocher igennem så mange år.

OG

Så se lige min yndlings lavpris badegele til kr 29 for 400 ml med duften af kokos. JA TAK – den er bestilt <3

Tip: Tilkøb pumper til produkterne, hvis I – som jeg – elsker det nemme ved pumpesystem.

Møs fra Ibbe

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.