Sådan får du lange øjenvipper

Reklame

Sådan får du lange vipper

Du kan være født med dem – tak dine forældre – husk det.

Du kan putte nogle på.

Du kan få nogle til at sætte dem på dig.

Du kan bruge en primer og en mascara , der dur’. 

Eller du kan accepterer dine vipper, som de er. 

Jeg har prøvet meget, testet meget og jeg elsker min mor og far, men de har ikke givet mig lange vipper, så jeg må “snyde lidt”…

Alle snakker om

Der er noget om snakken, det er sjovest – ej haha – men nogle er til det ene og andre til det andet. Nogle har prøvet M2Beauté, og fundet det supergodt, og andre har fundet, at det ikke virkede for dem. Det kan der være mange grunde til, og en af grundene er oftest, at der ikke har været hel ren hud omkring øjnene ved påførsel, for er der lidt olie dér, så virker det ikke.

Andre er til X-lash, som der snakkes meget om, og som to af mine veninder elsker. Den virker for dem, og de har prøvet alt – og har nu fundet deres våben til at få lange vipper.

Jeg er på Revitalash lige nu, takket være Mette Milan (gettheglow), og jeg elsker at se mine vipper “folde sig ud” og blære sig med såvel længde som fylde. Jeg elsker at den ikke svier, og at såvel den til bryn som den til vipper VIRKER lige som jeg kan lide det – og se det…

De andre

SÅ er vi nogle, der ind imellem godt kan lide at bruge lidt andre sager, og så bruger jeg Filorga’s, Rodial’s eller Embryolisse’s... Jeg bruger også Oplashes’, Gosh’s etc

Jeg kan godt lide lange vipper, og mine er ikke engang monsterlange, de er bare længere nu end min far og mors DNA gav mig…

Hva’ gør I? Lad høre – hvis I atter vil fortælle – enten i kommentarfeltet, på FB eller i Messenger

Kram fra Ibbe (med den lange vippe hahaha)

2 Comments
  1. Jeg bruger ikke noget for at få længere vipper. Ikke fordi mine er naturlige lange men er bare tilfreds på det område😉
    God dag💙knus Tine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>