Se se se CBD

Reklame

Se se se CBD

Jeg har brugt CBD i syv år. Jeg har fået CBD i dråbeform, som elixir, endda bolsjer og vingummi samt kage etc etc. Jeg har købt det ulovligt – og NU LOVLIGT.

Jeg vil aldrig undvære CBD. Jeg er af den fulde overbevisning at CBD er godt for mig og har en særdeles gavnlig effekt i min krop, sjæl og for min hjerne.

Med en sygdom som MS i min krop må jeg have styrke til mit centralnervesystem. Det giver CBD mig. Jeg tager nogle dråber dagligt af forskellig styrke. Det kommer an på “stress-tilstanden” i min krop. Hvis jeg har MISBRUGT mig selv lige lovligt meget så skal styrken op…

Jeg har aldrig før

Jeg har aldrig linket til noget af mit CBD-halløj før. Det står på min medicinliste over medicin, jeg selv betaler (det gør jeg med al min medicin). NU HAR I (i lang tid) SPURGT om jeg ikke ville lave et opslag om CBD. Det er derfor, at jeg laver denne blogpost – til inspiration.

Der findes et hav af sider, der kan Google’s, hvis I vil vide meget mere om CBD. Jeg er ikke ekspert, men jeg ved, hvad jeg har erfaring med…

Lige nu

Jeg har prøvet CBD fra 6 forskellige sider online. Jeg har aldrig oplevet noget negativt. Jeg har til gengæld prøvet at købe noget CBD, der ikke havde effekt.

Lige nu bruger jeg CBD fra et forholdsvist nyt firma i England (der sender til Danmark). Jeg har tillid til dem. De hedder THE HEMPBOTANIST. Jeg er igang med en CBD olie i en kokosolieopløsning, der smager af hasselnød. Den er jeg helt vild med. Jeg anbefaler den faktisk. Der er andre smage, hvis man nu synes, at hemp smager grimt. Det gør jeg ikke (sagde den gamle hippie høhø), men det er da lækkert, at der er lidt smagsforstærker i…

Jeg synes, at I skal kigge forbi denne hjemmeside. Der er gode rabatter derinde lige nu. Jeg har fået sendt noget andet derfra, og det er jeg igang med at teste. Bla en helt vidunderlig kropsolie med lavendel og en honning med cbd og kanel

Jeg håber, at I er tilfredse med min snak om CBD.

Knus fra Ibbe

8 Comments
  1. Jeg bruger også selv CBD og det er effektivt. Sover bedre og det hjælper på smerten i mine hænder,gigt😳
    Knus Tine

  2. Tak for dit skriv om CBD, jeg er anbefalet dem til min gamle grand danois (hun har smerter). Mon hunde tåler dråberne?
    Fuld respekt for dig, jeg kender flere med MS der tager dråberne.
    Aften hilsner 🙂

    1. i hvert fald ved jeg, at de omtalte dråber er godkendte og certificerede. Jeg ved ikke alt på området, men jeg ved disse er lovlige at bestille i Englang – møs fra Ib

Leave a Reply

Your email address will not be published.