Hvis I skal have en deodorant

Sponsoreret (har selv købt to – til gaver)

Hvis I skal have en deodorant

Hvis I har lyst til at prøve en deodorant, der er;

 • anderledes
 • effektiv
 • påføres med fingerspidserne
 • dufter skønt hele dagen
 • uden aluminiumsklorid (eller salte)
 • antimikrobiel
 • pudret og behagelig
 • antiseptisk
 • der er drøj, som bare pokker

SÅ SKAL I PRØVE AURELIA’S, som jeg er så glad for. Jeg bruger ikke andet. Har smidt min Biotherm rulle videre (til en ven), og vil satse på blot at bruge Aurelia’s. Jeg har brugt den uafbrudt i to måneder nu.

Jeg har aldrig haft “uheld” med pludselig opstået gnulugt, men jeg har kommet for lidt på om morgenen, så den duftede en kende stramt under min arm hen af aftenen. Så der skal en ærtes størrelse af produkt på, før den er super effektiv, behagelig og skøn.

Aurelia deodorant kr 195 (kan bla købes online i Magasin)

Aurelia (engelsk, probiotisk brand) deodoranten er en naturlig, aluminiumsfri, kraftfuld velvære-åbenbaring, der virkelig virker.

Creme-til-pudder-konsistensen tillader simpel fingerspidspåføring. Plantebaseret botanik bla;

Pilerod  og  Kaolin, Sheasmør og æteriske olier som Tea Tree-, Eucalyptus-, og Pebermynteolie + Lavendel og Bergamotte.

BRUG: Påfør mængden af en fingerspids-størrelse og gnid forsigtigt ind på hele dit underarmsområde. Ved daglig brug på ren hud kan denne krukke holde i op til 6 måneder. Velegnet til mange hudtyper.

TIP

God gaveidé til klidmosteren, hippien, den gravide, veninden og andre typer, der bare skal prøve en aluminiumsfri deodorant, hvor man ikke stinker af gnu og sveder igennem. Den holder den her, jeg lover…

9 Comments
  1. jeg elsker den også bare og føler den er så mild og effektiv – på samme tid og dejligt den er så velduftende

 1. Det var lige præcis den her anbefaling, jeg stod og manglede! Besluttede forleden, at jeg ville finde en ny deo uden aluminium i – jeg vil prøve den her på din anbefaling ❤️

 2. Jeg er SÅ begejstret for den! Den kan – som du skriver – holde til nærmest hvad som helst! Jeg har ikke prøvet noget som helst, der kan konkurrere med den!
  Hurra 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>