Små “ufo’er” og en særlig serum

Reklame

Små “ufo’er” og en særlig serum

Dengang i min Matas-tid solgte jeg mange af “ufo’erne”. Det kaldte jeg de små ceramide-kapsler fra Elizabeth Arden. Jeg kunne godt lide at sælge dem, for jeg vidste, at kunderne altid kom igen, når de var klar til at være HUD-GODE

Det er nemlig sådan med kapslerne fra Elizabeth Arden, at de har en se-bar og mærk-bar effekt, der gør, at vi gerne vil bruge dem på vores hud.

Idag findes der både de originale ceramide-kapsler, A-vitamin- C-vitamin – og kapsler til øjenomgivelserne. Jeg har prøvet alle slags (undtagen den nye med C-vitamin), og jeg er ALTID glad for såvel effekt og følelsen før, under og efter påsmørring…

Kender i til kapslerne??? Har I prøvet dem?

https://www.magasin.dk/prevage®-anti-aging-intensive-repair-daily-serum-30-ml./VA03096057-00000001_061.html

Prevage Anti-aging intensive Repair Daily Serum 30 ml

Så fik jeg mulighed for at teste denne serum fra Arden. Den bruges lige nu, og er jeg glad for den. Nogle af jer har set mig bruge den inde på IG, og I har spurgt mig “er den god – og pengene værd?”…

Jeg har testet og brugt mange i samme liga (fra La Prairie, Sisley, Rubinstein og lignende) og denne er fuld på linje med dem. Jeg er vild med konsistensen, farven og effekten. Min hud kan lide den – rigtig meget. Intensive Repair Daily Serum giver huden en smukkere glød og et fastere look – det er uomtvisteligt. Produktet udvisker alderspletter og forbedrer hudens eget naturlige kollagen og elastin-niveau. Så er konsistensen vidunderlig – og den gule farve er bare så smuk. Prisen er 1.250 for 30 ml, så det er en pæn “slat” penge. Jeg vil lade det være op til jer at vurdere OM I synes, den er pengene værd, men den er i hvert fald VÆRD AT PRØVE…

Ønsk den i julegave – hvis jeres hud har brug for luksusforkælelse. Forkæl jer selv. Den er dyr men virkelig dejlig…

Nyhed med C-vitamin

Ceramide kapsler med C-vitamin, dem glæder jeg mig helt vildt til at teste – en dag. For de lyder mega gode.

Skriv lige til mig mht kapslerne. Idag var min veninde på besøg. Da hun så ceramide-kapslerne fra Arden på mit sminkebord udbrød hun “dem har jeg derhjemme, og de står klar til at blive brugt, når jeg rigtig skal forkæle mig selv/min hud”.

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>