Smoothie med jordbær i min nye blender

Reklame

Smoothie med jordbær i vores nye blender

Min gamle blender fik jeg af ungerne hos Dorte (dem jeg er moster til), og den har været brugt så meget – at vi brugte den op, Jan og jeg. Den gik i stykker, blev helt slidt – op (efter cirka 10 år). Vi har været på udkig efter den helt rigtige blender i laaaaang tid nu, og endelig fandt vi den på en webshop (som vi allerede kendte).

Det skulle være en, som jeg kan bruge/betjene alene til smoothies, og Jan ville have en til hans madlavning (der gjorde det lettere). Denne her kan både blende en suppe, og holde den varm. Den kan selv rengøre sig-ish – og ja den har alt det både Jan og jeg ville have. Jan er fascineret af is-knuser-mekanismen, som han vil bruge til blomkåls-snusk-stykker.

Den er fra den danske webshop Casmacare og fra det tyske brand Carrera.

Første smoothie made i den nye blender (og den var god)

INGREDIENSER:
 • 2 dl frosne jordbær
 • ½ banan
 • 1 dl glutenfrie havregryn
 • 3 dl havredrik
 • 2 spsk. limesaft/eller citronsaft
 • Ingefær (lille klump på cirka 2-3 cm)
 • Mandler (15 stk)
 • og evt 1 skefuld Nowsport proteinpulver (hvis I er til proteinpulver, jeg bruger det ind imellem, når jeg fornemmer, jeg mangler protein – og jeg bruger veganske slags))

SÅDAN

 1. Bland 2 dl jordbær med en halv banan, 1 dl gryn, 3 dl havredrik, 2 spsk. limesaft, frisk ingefær og 15 stk mandler i blenderen.
 2. Blendes og serveres med det samme i et højt glas! Pynt evt med lidt grøn mynte.
 3. Der er til 2 måltider i denne portion, og jeg drak det som frokost i to dage, og jeg nød det så meget, for den var så skøn og mættende.

Blender

Nu er vi igang med at lære vores nye blender at kende. Vi leger og lærer. Det er sådan det er med teknik; Jan sætter sig ind i DET HELE – og derefter lærer ham mig at bruge den i hverdagen. Vi havde kigget så længe efter den rette, at vi begge er overbevist om, at den nye blender kommer til at være meget populær herhjemme. Idag har Jan lavet endnu en smootie til mig, og jeg kan selv i slutningen af ugen. Det har vi aftalt. I kan læse ALT om den hos Casmacare, hvis I er blevet inspirerede…
Vi tager jer med hele vejen, og jeg skal nok dele med jer undervejs både på IG, herinde og FB. Det var også hos Casmacare, vi fandt vores næsehårstrimmer og fede føntørrer – siger det bare…
Ha’ en dejlig dag fra
Ibbe (og Jan the man, der er hjernen til teknik herhjemme)
3 Comments
 1. Spændende med både havregryn og mandler i:-)
  Vi vil prøve opskriften, da vi drikker meget smoothie.
  Aften hilsner herfra.

  1. Meld endelig retur med jeres mening – jeg synes det er så lækkert med struktur i smootien – kan være der skal lidt mere havremælk i – det må I lige mærke og smage efree

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>