Smuk og naturlig

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 21.06.06

   

 

Smuk og Naturlig

Jeg trængte sådan til at gøre noget godt for mig selv. Jeg fik tilbudt en behandling hos Naturlig Smuk, og sagde ja tak til den. Jeg nød behandlingen. Jeg kom til at snakke lidt for meget i forhold til hvad jeg plejer, når jeg er til behandling. Jeg plejer at sige “når du masserer og behandler mig, vil jeg gerne, at vi ikke snakker”. Vi snakkede bare så godt om Bali, hunde og hudpleje.

Heidi ejer Naturlig Smuk. Hendes egen skincare-serie hedder SMUK. Serien produceres på Bali. Det er rene varer, gode varer. Jeg er stadigvæk (som jeg skrev HER) afhængig af – og forelsket i SMUK læbebalsam. Jeg har købt to til julegaver til to i familien, der altid taler om tørre læber. Så kan jeg få mundene lukket på dem, høhø.

Jeg kan varmt anbefale Heidi som behandler. Hendes massageteknik, hendes håndelag er i topklassen. Det er en slags mere massage end decideret “NU SKAL JEG TRYKKE DINE HUDORME UD…”. Der er velvære, ro og inderlighed i behandlingen, jeg fik. Den behandling hedder “Den lille naturlig smuk”. Næste gang, når jeg bestiller en tid til behandling, vil jeg have signaturbehandlingen “Naturlig Smuk Ansigtsbehandling”. Den er lige et nøk bedre end “den lille”, tænker jeg. Der er mange behandlinger at vælge imellem. I kan finde dem alle sammen lige HER

Til hjemmesiden hører også en webshop med meget lækre brands, brands som Zarkoparfume, Karmameju, M2Beauté og FNUG. Virkelig creme de la-creme-brands i den shop. Kig rundt derinde HER

Heidi’s klinik er beliggende på Frederiksberg Allé. Placeret lige ved siden af vores gamle dyrlæge (den dyrlæge, der behandlede Blop i starten). Da jeg kom ind i klinikken, så jeg en nuttet Boston terrier i vinduet helt rullet sammen i sin kurv. “Må jeg nusse?”. Heidi svarede “ja, da – gerne”. Og så begyndte jeg at nusse den sødeste lille charmebøf. Det er jo altid en god anledning til at komme tilbage til klinikken, for at nusse en Boston terrier.

Heidi har givet 10 gode råd på hjemmesiden. De er virkelig gode. Se dem selv HER. Et af rådene lyder :

“Søvnløshed
Et par enkelte lavendeloliedråber på hovedpuden eller en lavendelplante i soveværelset kan hjælpe mod søvnløshed.”

Serien SMUK forhandles på klinikken og i webshoppen. Jeg ved nogle af Jer har købt læbebalsam, efter jeg skrev om den, og 1000 tak for Jeres tilbagemeldinger. I er også meget glade for den.

Endnu et af produkterne, der har givet mig megen glæde er SMUK body butter. Nøj, den er lækker…

Skærmbillede 2015-12-14 kl. 21.05.46

  
 

 

 

 

1 Comment
  1. Ih det lyder lækkert! Der må jeg forbi en dag, når jule-udgifterne ikke kan mærkes i økonomien 🙂 Og sådan en læbepomade….det kunne jeg godt bruge – må vist give mig selv en lille, vigtig, julegave 🙂
    Og rigtig god bedring til dig! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.