Smuk og nem brudemakeup

7a64e33e-19f6-43a3-b78b-a3e800a9f81b~sc_768.576

Svar til en læser (kommende brud) af Ibbyheart:

Kære Marianne

Nu har jeg nærstuderet din hud (så godt jeg kan via dit vedhæftede foto) – og til din bryllupsdag vil jeg anbefale flg (alt det jeg anbefaler er også til hverdage- så du kommer til at ligne dig selv og være dig selv).

Jeg vil anbefale Clarins detox fluide som foundation* ,(* få et par prøver  Matas –  jeg tror du skal ha farve 01 eller 02). Jeg vil anbefale dig at købe en transperant fast pudder, som du kan duppe med og over i løbet af dagen. Jeg vil anbefale en øjenbrynsgel, en vandfast mascara, en læbestift/jumbopen og en fantastisk blush…. Om lidt sender jeg links til de ting jeg vil anbefale lige præcis dig til sådan en smuk dag:

https://www.matas.dk/clarins-bb-skin-perfecting-cream-spf25-01-light

https://www.matas.dk/loral-magique-bb-powder-medium

https://www.matas.dk/rimmel-brow-this-way-eyebrow-gel-002-medium-brown

https://www.matas.dk/rimmel-100-waterproof-mascara-brown-black

https://www.matas.dk/rimmel-lasting-finish-colour-rush-balm-600

https://www.matas.dk/nyx-baked-blush—ladylike

Derudover har jeg lavet en lille video til dig på FB (se med her) I videoen er der flere tips til din store dag, JERES DAG.

Jeg ønsker Jer en vidunderlig bryllupsdag – og nat, og jeg blev så glad for, at du spurgte mig. I min Matas-tid lagde jeg mange brudemakeup’er. Jeg satte også hår på brude. De to ting kan jeg ikke mere, men det er dejligt at huske tilbage på de glade brude – og gomme…

Knus til dig Marianne.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.