SØDE julekalendere 2018

Denne her ønsker vi os herhjemme OGSÅ til jul

Reklame

SØDE julekalendere 2018

I ved, at jeg var kæmpefan af Summerbirds chokoladekalender. Den fik vi i gave af Anja Dürr sidste år, og vi elskede det. Det var velsmag og forkælelse HVER DAG med to stykker chokolade i hvert et “kammer”.

Den kan jeg varmt anbefale. Hvis jeg får den igen i år – af en eller anden, vil jeg nyde den ligeså meget som sidste år – selvom jeg er på FRA OVERVÆGT TIL LIGEVÆGT, for det er helt lovligt.

Kalenderen kan bla købes online hos Magasin til kr 340. Jeg har også spottet den i vores lokale vinhandel.

Sv.Michelsen kalender

Er I mere til Sv.Michelsen chokolade?, så skal I bare prøve denne her fra Sv.Michelsen. Den er så lækker, og nogle af vores venner fik den sidste år – og lavede Snap’s med det hele tiden, så vi rigtig kunne blive misundelige. MUMS.

Prisen for en æske med 24 låger med to stykker chokolade i hver låge er kr 390.

Karamel Kompaniets julegodter – karameller fra Bornholm

Karamel Kompaniet laver flotte kalendere, og deres karameller smager så englene trutter i deres små trompeter. I kan se udvalget på deres hjemmeside.

Jeg har en lille anbefaling – til gave til jer selv – gave til en ven eller veninde – værtindegave eller selfmade julekalender, hvor man bare tager to stykker karamel op af dåsen – hver dag…

Køb Karamel Kompagniets juledåse med et sødt jule motiv. Denne dåse er designet er den anerkendte tegner Carl Quist-Møller. Dåsen indeholder en delikat blanding af Karamel Kompagniets bløde og velsmagende jule, kakao og lakrids-karameller. I dåsen er også et fint lille kort med Karamel Kompagniets historie, samt billeder fra butikken i hjertet af Gudhjem. Så smuk en dåse og fin en gave. Alle deres karameller er GLUTENFRIE.

Der er ca. 50 vidunderlige karameller i en dåse med 330g til kr 175 (dejlig pris).

Hotel Chocolat kan i dén grad være med (og her skal I bestille NU)

Se lige deres flotte julegodter på hjemmesiden. Jeg får mundvand, bare jeg tænker på det. Jeg har været forbi FRB.C, og der har jeg købt nogle lækkerier (og fik sådan en rar service).

Se lige denne julekalender fra Hotel Chocolat – den kunne jeg godt nyde; er den ikke mageløs?

Lov mig I tjekker julegodterne ud derude – ALLE JULEGODTERNE –  og husker at forsøde livet for jer selv og dem I har kær. Jeg vil hellere have een rigtig god, smagfuld og flot kalender med god kvalitetschokolade end 7 af de der “tyske” choko-kalendere fra min barndom…

PS: Den øverste julekalender er (også) fra Karamel Kompaniet, og de har mange andre flotte kalendere. Den jeg har sat link ind til har 48 stykker i en 24 dages kalender – se det er nemlig dejligt, så vi kan DELES OM. Sådan synes jeg livet er rarest, når vi deles om.

PS2: Der findes mange chokolade-kalendere derude. Jeg har selv givet nogle stykker væk. Jeg har to mere, jeg skal have afleveret, og den ene af dem er faktisk ikke engang omtalt her. Jeg er nødt til at holde lidt hemmeligt, da mine venner også kigger forbi herinde ind imellem tihi…

Tak fordi I læste med, og ja jeg har kategoriseret karameller og chokolade af god kvalitet som IKKE-SLIK. I ved, jeg holder mig fra slik som vingummi og lakrids og lign, men jeg vil ALDRIG sige nej til en god karamel og et lækkert stykke chokolade – og jeg taber mig altså alligevel – for jeg spiser SMÅ STYKKER, og de nydes intenst.

VARM ANBEFALING TIL NYDELSE og SELVFORKÆLELSE SAMT forkælelse af andre

 

Ibbe

1 Comment
  1. ja når man kan sidde og nyde ét stykke chokolade, bare dufte, smage, samle mundvand, gumle bruge et par minutter på bare at nyde det opmærksomt, mindfuldt, så er det ren nydelse og bestemt ikke slik. Du er så sej <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>